Reviews

Schrijf een nieuw bericht

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.

We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren indien er grof taalgebruik geschreven wordt.
31 berichten.
Melanie Melanie uit Renkum heeft geschreven op 9 juli 2020 om 09:57:
Al meer dan een jaar twijfelde ik over een keuze die ik wilde maken. Twijfel, twijfel... Na één sessie met Linda's klankschalen voelde ik heel sterk wat ik wilde. Eindelijk durf ik de knoop door te hakken. Ik kies voor wat ik wil vanuit mijn hart. Dank je wel Linda!
Karin Karin uit Zeist heeft geschreven op 4 maart 2020 om 09:11:
Ik vond het een hele fijne ontmoeting gisteren en de sessie heeft nu al veel effect gehad. Het is nog maar de eerste keer en toch! Mijn hersenen waren heel blij en moe. (Niet Aangeboren Hersenletsel.) Ik ben al om 19.00 uur naar bed gegaan omdat ik voelde dat dat goed was. ik heb 12 uur geslapen. Mijn tinnitus is tot nu toe ook minder en het lijkt wel of het bloed beter kan doorstromen in het probleemgebied ☺. Even dacht ik dat ik ook weer een heel klein beetje kom horen met mijn dove oor. Ik zie nu al uit naar de volgende keer!
Benthe Benthe uit Ede heeft geschreven op 21 februari 2020 om 07:38:
Mijn eerste klankmassage is inmiddels bijna een week geleden. Door mijn burn-out volg ik een cursus mindfulness, maar ik kwam maar niet tot de kern, ik kon mijn gevoel niet toelaten. Toen je een klankschaal op mijn hart zette, voelde ik hem open gaan. Er kwam veel verdriet uit. Dit klinkt niet als een prettige ervaring met klankschalen, maar voor mij was dat het wel. Eindelijk durfde ik mijn gevoel toe te laten. Linda, dank je voor jouw luisterend oor. De afgelopen dagen ging ik zelfs een aantal keren 's middags naar bed om te rusten, wat voor mij heel uitzonderlijk is. Ik leer te luisteren naar mijn eigen behoeftes. Ik raad het anderen zeker aan om te gaan.
Erika Erika uit Doesburg heeft geschreven op 20 februari 2020 om 12:12:
Na de klankschalenmassage heb ik mij bijna twee weken lang ontspannen gevoeld. Het leven hangt van veranderingen aan elkaar en tijdens de feestdagen realiseerde ik mij, hoe afhankelijk ik inmiddels was van pijnstillers. Ik ben van de paracetamol af. 10 dagen pijn gehad daarna was het over. Slikte er 8 per dag. Nu af en toe eentje. Ik vond het een hele ervaring!
Fred Fred uit Oostzaan heeft geschreven op 17 januari 2020 om 21:18:
Een vervolg op mijn review van 7 jan. 2019 --- Ik ben nu al ruim drie maanden zonder hoofdpijn. Ik weet nog steeds niet wat me overkomt. Het is echt geweldig. Wat een klankschalen behandeling van Linda al niet kan doen.
Beheerdersantwoord van: Balansinjezelf
Beste Fred, Heel fijn om te horen dat je na 6 klankschaalbehandelingen helemaal van jouw hoofdpijn af bent. Dank je wel voor het delen. Ik ben heel blij en dankbaar dat je dit traject samen met mij hebt durven aangaan. Ik weet dat je er in het begin zeer sceptisch tegenover stond. Dank je voor jouw geduld en vertrouwen. Liefs, Linda
Rianke Rianke uit Ede heeft geschreven op 5 november 2019 om 07:57:
Op een zen manier de mensen verwennen, dat was de insteek van de activiteit. Zo kwam Linda bij ons met een klankreis. Een uur heeft ze ons (mensen met een verstandelijke beperking) meegenomen met haar klanken. De stilte bij een ieder was bijzonder. Heerlijk werd er genoten. Ontspanning alom. Zeer voor herhaling vatbaar.
Renata Renata uit Arnhem heeft geschreven op 9 oktober 2019 om 14:37:
Mijn dochter (HSP) vierde haar verjaardagsfeestje. Eindelijk eens zonder drama na die tijd. Op de uitnodiging kun je zetten: “Je wordt zen thuisgebracht”. Dank je wel Linda!
Vera Vera uit Ede heeft geschreven op 27 augustus 2019 om 09:32:
Met klankschalen was ik vanuit yoga en klankheling wel bekend, maar een klankschaalmassage, daar had ik nog geen beleving bij. Ik heb mijn eerste ondergaan bij Linda. Het was een hele ervaring om zo'n klankschaal en de klank daarvan op en in je lichaam te voelen. Het voelde echt alsof er iets werd los getrild en weer "in tune" kwam. Vond het heel fijn dat Linda eerst vertelde wat ze ongeveer gaat doen en dat ze dat ook tijdens een sessie doet als je dat wilt. Ze weet wat ze doet, ze voelt heel goed aan wat nodig is en een klankschaalsessie bij haar voelt heel vertrouwd en ontspannen. Dank je wel, Linda!
Balansinjezelf Balansinjezelf uit Arnhem heeft geschreven op 12 juli 2019 om 07:51:
Na 23 jaar HOOFDPIJNVRIJ leven. Het kan! Zie de review van Fred in de video op https://balansinjezelf.com/review-na-23-jaar-hoofdpijnvrij-dankzij-klankmassage/
Herma Herma uit Hengevelde heeft geschreven op 8 juni 2019 om 11:50:
Donderdagavond met een stel dames een klankenschaal sessie in een woonkamer gehad. Een super ervaring. Linda is er zeer ervaren in. Dit ga ik zeker nogmaals doen.
Monique Monique heeft geschreven op 8 juni 2019 om 11:33:
Elly organiseerde een klankreis met 8 personen bij haar thuis. Het was een hele ontspannende avond. Linda bedankt, je doet het geweldig!! Succes!!
Elly Elly heeft geschreven op 7 juni 2019 om 08:30:
Hallo Gisteravond 'n hele fijne klankschalen sessie gehad onder leiding van Linda.. Super ontspannend, zeker voor herhaling vatbaar... echt 'n aanrader. Genieten....
Saskia en Dinie Saskia en Dinie heeft geschreven op 3 juni 2019 om 13:46:
Wij hebben een duo massage met klankschalen bij Linda geboekt. Ook ontvingen we beide na de klankmassage Reiki. Saskia: "Het is mij goed bevallen en ik heb meteen wat aanpassingen in agenda en werktechnisch gedaan. Iets meer relaxedheid. Dank je!" Dinie: "Ik heb de middag als prettig ervaren, vond de reiki super! Ben 2 dagen pijnvrij geweest."
Christel Christel heeft geschreven op 28 april 2019 om 17:46:
Heerlijke klankschalensessie gehad bij Linda (voor de eerste keer). Mooie klanken en verrassend daarbij ook nog lekkere geuren waardoor ik even heerlijk kon ontspannen en er naar mijn gevoel ook een stukje heling kwam. Linda is verder een schat en ze zet een fijne, rustige sfeer neer, dus voor mij is dit zeker niet de laatste keer.....
Linda en Lusette Linda en Lusette uit Duo-klankschalenmassage heeft geschreven op 12 april 2019 om 08:11:
Het was een heerlijke duo-klankschalen-massage. Het is echt even een reset gevoel.
Servaas Servaas uit Arnhem heeft geschreven op 11 april 2019 om 12:30:
Het was een heel bijzondere ervaring. Dank je.
Mariëlle Mariëlle uit Arnhem heeft geschreven op 4 maart 2019 om 15:04:
Mijn zoontje vond eindelijk rust in een - voor hem - chaotische wereld. Dank je Linda!!
Patricia Patricia uit Renkum heeft geschreven op 15 februari 2019 om 09:47:
Ik heb een klankreis bij Linda ondergaan: Een reis zonder jetlag!
Team GLD 1 Team GLD 1 uit Arnhem heeft geschreven op 16 januari 2019 om 10:39:
Wij vonden de klankschalensessie een nieuwe en bijzondere ervaring. Het heeft zeker een ontspannende werking. Zelfs als je een drukke werkdag hebt gehad en er net vandaan komt, zoals wij. Het voelt het als een innerlijke massage. Verder vonden we Linda heel aardig. Zij zorgde voor een fijne ontvangst en een mooie afsluiting met appeltaart en thee. Kortom, een aanrader! Zeker ook als teamuitje in Arnhem. Heel erg bedankt!
Esther Amparo Esther Amparo uit Appelscha heeft geschreven op 9 januari 2019 om 10:17:
Linda, wat een mooi gedicht met klankschalen staat op jouw site!! Ik vind het zó 'n leuk gedicht inclusief het stickeridee... met jouw toestemming heb ik hem op mijn werk gebruikt voor de cliënten op 5 december; ik werk in een verslavingskliniek. Ik pakte stickers voor ze in Sinterklaas pakpapier en deelde daarna het gedicht aan de cliënten... Alsof je een speld kon horen vallen... zo was het toen ik het gedicht voorlas. De cliënten waren erg onder de indruk en vroegen of ze een kopie mochten van het gedicht. Die heb ik aan hen gegeven. Thanks! 😊

 

HOME