Reviews

Schrijf een nieuw bericht

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.

We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren indien er grof taalgebruik geschreven wordt.
39 berichten.
Daisy M. Daisy M. uit Laren heeft geschreven op 20 september 2022 om 14:21
Tijdens mijn hele vakantie heb ik me niet zo ontspannen gevoeld als in dit ene uur klankschalenmassage. Zo fijn dat ik afgelopen vrijdag zo het weekend in mocht gaan en nog van mijn laatste 2 vrije dagen in totale rust kon blijven. En toch vol energie. Je ruimte is sereen en dat straal jij ook uit. Dank je Linda!
Carola Carola uit Malden heeft geschreven op 22 april 2022 om 09:23
Een perfect trio! Alsof ik even tussen hemel en aarde mocht vertoeven en in het tijdloze terechtkwam. Ik voelde bij de klankreis rust, ruimte en ontspanning... maar ook verdieping. Op een ander niveau werd veel aangeraakt, losgetrild, vrijgegeven - zonder direct te weten wat. De dagen erna kon ik het integreren. Via inzichten vielen de dingen gaandeweg op hun plek. Lieve Linda, wat doe je je werk met toewijding en zorgzaamheid: je kondigt aan wat je gaat doen, je zet behoedzaam de schalen op het lichaam, maar ook tussendoor ben je attent. Zoals dat dekentje instoppen of de juiste checkvragen. Holding space is je kracht. En ik vond het ook geweldig dat je achteraf, bij die heerlijke thee met lekkers, je eigen intuïtieve ingevingen wilde delen. Mijn blinde vlekken werden daarmee helder gemaakt. Je praktijkruimte is bovendien magisch, daar te midden van de natuur. Bij binnenkomst straalt de schoonheid en de harmonie je al tegemoet. Jij, je ruimte en de klankschalen: jullie zijn een perfect trio! Ik kan het iedereen aanbevelen. Gun jezelf een Linda-momentje!!!
B. B. uit De Steege heeft geschreven op 22 maart 2022 om 07:53
Wij hebben zo'n fijne middag gehad bij Linda tijdens de klankreis. De klanken waren mooi. Heel rustgevend. Wat een warme ontvangst en gezellige afsluiting met thee en taart. Wij raden het aan om dit eens te doen. Neem wel je wandelschoenen mee om in het bos te gaan, want die waren wij vergeten. Het is een prachtige plek.
Willie en Riet Willie en Riet uit Arnhem heeft geschreven op 6 maart 2022 om 19:53
Het was nieuw voor ons en de ervaring was heel mooi. Niet alleen de ruimte was heel fijn en sereen maar ook de omgeving van haar praktijk voelde heel goed voor ons. Linda heeft ons een liefdevolle duo massage met klankschaelen gegeven wij zijn haar heel dankbaar. Wij weten zeker dat wij nog een keer terug gaan. Hartelijk bedankt.
I.d.W. I.d.W. uit Deventer heeft geschreven op 16 februari 2022 om 11:43
Mijn moeder heeft MS. Ze zit inmiddels in een rolstoel. Haar wereld wordt steeds kleiner. Haar gemoedstoestand ging erg achteruit. Soms is het moeilijk vrolijk te blijven als je in een zorginstelling om je heen veel ellende ziet. Maar vorige week nam Linda mijn moeder mee met rustgevende klanken. Ik zag weer een sprankeling in haar ogen. Ze heeft vijf dagen lang een glimlach op haar gezicht gehad. Wat fijn. Linda ontzettend bedankt. Ook namens mijn moeder.
Lonneke Lonneke uit Zutphen heeft geschreven op 14 februari 2022 om 15:52
Heel ontspannen gevoel na de klankschalenmassage. Ook tijdens. Alsof er allemaal tintelingen door mijn lichaam gingen. Ik kan het niet goed verwoorden, maar het was echt heel fijn. En wat een mooie, rustige plek.
Samantha Samantha uit Elst heeft geschreven op 10 juni 2021 om 08:06
Een onwijs leuke bijzondere dag met deze toppers! Cursus klankschalen! Lochem was prachtig setting was prachtig! En de workshop was bijzonder! Alles tot in de puntjes verzorgd bedankt voor deze dag!(Zie ook foto's op Facebook 10 juni 2021.)
Merthe Merthe uit Lochem heeft geschreven op 16 december 2020 om 16:09
Ontspanning, liefde, zachtheid, rust. En dat in één massage. Dank je Linda.
Melanie Melanie uit Renkum heeft geschreven op 9 juli 2020 om 09:57
Al meer dan een jaar twijfelde ik over een keuze die ik wilde maken. Twijfel, twijfel... Na één sessie met Linda's klankschalen voelde ik heel sterk wat ik wilde. Eindelijk durf ik de knoop door te hakken. Ik kies voor wat ik wil vanuit mijn hart. Dank je wel Linda!
Karin Karin uit Zeist heeft geschreven op 4 maart 2020 om 09:11
Ik vond het een hele fijne ontmoeting gisteren en de sessie heeft nu al veel effect gehad. Het is nog maar de eerste keer en toch! Mijn hersenen waren heel blij en moe. (Niet Aangeboren Hersenletsel.) Ik ben al om 19.00 uur naar bed gegaan omdat ik voelde dat dat goed was. ik heb 12 uur geslapen. Mijn tinnitus is tot nu toe ook minder en het lijkt wel of het bloed beter kan doorstromen in het probleemgebied ☺. Even dacht ik dat ik ook weer een heel klein beetje kom horen met mijn dove oor. Ik zie nu al uit naar de volgende keer!
Benthe Benthe uit Ede heeft geschreven op 21 februari 2020 om 07:38
Mijn eerste klankmassage is inmiddels bijna een week geleden. Door mijn burn-out volg ik een cursus mindfulness, maar ik kwam maar niet tot de kern, ik kon mijn gevoel niet toelaten. Toen je een klankschaal op mijn hart zette, voelde ik hem open gaan. Er kwam veel verdriet uit. Dit klinkt niet als een prettige ervaring met klankschalen, maar voor mij was dat het wel. Eindelijk durfde ik mijn gevoel toe te laten. Linda, dank je voor jouw luisterend oor. De afgelopen dagen ging ik zelfs een aantal keren 's middags naar bed om te rusten, wat voor mij heel uitzonderlijk is. Ik leer te luisteren naar mijn eigen behoeftes. Ik raad het anderen zeker aan om te gaan.
Erika Erika uit Doesburg heeft geschreven op 20 februari 2020 om 12:12
Na de klankschalenmassage heb ik mij bijna twee weken lang ontspannen gevoeld. Het leven hangt van veranderingen aan elkaar en tijdens de feestdagen realiseerde ik mij, hoe afhankelijk ik inmiddels was van pijnstillers. Ik ben van de paracetamol af. 10 dagen pijn gehad daarna was het over. Slikte er 8 per dag. Nu af en toe eentje. Ik vond het een hele ervaring!
Fred Fred uit Oostzaan heeft geschreven op 17 januari 2020 om 21:18
Een vervolg op mijn review van 7 jan. 2019 --- Ik ben nu al ruim drie maanden zonder hoofdpijn. Ik weet nog steeds niet wat me overkomt. Het is echt geweldig. Wat een klankschalen behandeling van Linda al niet kan doen.
Beheerdersantwoord van: Balansinjezelf
Beste Fred, Heel fijn om te horen dat je na 6 klankschaalbehandelingen helemaal van jouw hoofdpijn af bent. Dank je wel voor het delen. Ik ben heel blij en dankbaar dat je dit traject samen met mij hebt durven aangaan. Ik weet dat je er in het begin zeer sceptisch tegenover stond. Dank je voor jouw geduld en vertrouwen. Liefs, Linda
Rianke Rianke uit Ede heeft geschreven op 5 november 2019 om 07:57
Op een zen manier de mensen verwennen, dat was de insteek van de activiteit. Zo kwam Linda bij ons met een klankreis. Een uur heeft ze ons (mensen met een verstandelijke beperking) meegenomen met haar klanken. De stilte bij een ieder was bijzonder. Heerlijk werd er genoten. Ontspanning alom. Zeer voor herhaling vatbaar.
Renata Renata uit Arnhem heeft geschreven op 9 oktober 2019 om 14:37
Mijn dochter (HSP) vierde haar verjaardagsfeestje. Eindelijk eens zonder drama na die tijd. Op de uitnodiging kun je zetten: “Je wordt zen thuisgebracht”. Dank je wel Linda!
Vera Vera uit Ede heeft geschreven op 27 augustus 2019 om 09:32
Met klankschalen was ik vanuit yoga en klankheling wel bekend, maar een klankschaalmassage, daar had ik nog geen beleving bij. Ik heb mijn eerste ondergaan bij Linda. Het was een hele ervaring om zo'n klankschaal en de klank daarvan op en in je lichaam te voelen. Het voelde echt alsof er iets werd los getrild en weer "in tune" kwam. Vond het heel fijn dat Linda eerst vertelde wat ze ongeveer gaat doen en dat ze dat ook tijdens een sessie doet als je dat wilt. Ze weet wat ze doet, ze voelt heel goed aan wat nodig is en een klankschaalsessie bij haar voelt heel vertrouwd en ontspannen. Dank je wel, Linda!
Balansinjezelf Balansinjezelf uit Arnhem heeft geschreven op 12 juli 2019 om 07:51
Na 23 jaar HOOFDPIJNVRIJ leven. Het kan! Zie de review van Fred in de video op https://balansinjezelf.com/review-na-23-jaar-hoofdpijnvrij-dankzij-klankmassage/
Herma Herma uit Hengevelde heeft geschreven op 8 juni 2019 om 11:50
Donderdagavond met een stel dames een klankenschaal sessie in een woonkamer gehad. Een super ervaring. Linda is er zeer ervaren in. Dit ga ik zeker nogmaals doen.
Monique Monique heeft geschreven op 8 juni 2019 om 11:33
Elly organiseerde een klankreis met 8 personen bij haar thuis. Het was een hele ontspannende avond. Linda bedankt, je doet het geweldig!! Succes!!
Elly Elly heeft geschreven op 7 juni 2019 om 08:30
Hallo Gisteravond 'n hele fijne klankschalen sessie gehad onder leiding van Linda.. Super ontspannend, zeker voor herhaling vatbaar... echt 'n aanrader. Genieten....

 

HOME