Reviews

Schrijf een nieuw bericht

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.

We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren indien er grof taalgebruik geschreven wordt.
25 berichten.
Renata Renata uit Arnhem schreef op 9 oktober 2019 om 14:37:
Mijn dochter (HSP) vierde haar verjaardagsfeestje. Eindelijk eens zonder drama na die tijd. Op de uitnodiging kun je zetten: “Je wordt zen thuisgebracht”. Dank je wel Linda!
Vera Vera uit Ede schreef op 27 augustus 2019 om 09:32:
Met klankschalen was ik vanuit yoga en klankheling wel bekend, maar een klankschaalmassage, daar had ik nog geen beleving bij. Ik heb mijn eerste ondergaan bij Linda. Het was een hele ervaring om zo'n klankschaal en de klank daarvan op en in je lichaam te voelen. Het voelde echt alsof er iets werd los getrild en weer "in tune" kwam. Vond het heel fijn dat Linda eerst vertelde wat ze ongeveer gaat doen en dat ze dat ook tijdens een sessie doet als je dat wilt. Ze weet wat ze doet, ze voelt heel goed aan wat nodig is en een klankschaalsessie bij haar voelt heel vertrouwd en ontspannen. Dank je wel, Linda!
Balansinjezelf Balansinjezelf uit Arnhem schreef op 12 juli 2019 om 07:51:
Na 23 jaar HOOFDPIJNVRIJ leven. Het kan! Zie de review van Fred in de video op https://balansinjezelf.com/review-na-23-jaar-hoofdpijnvrij-dankzij-klankmassage/
Herma Herma uit Hengevelde schreef op 8 juni 2019 om 11:50:
Donderdagavond met een stel dames een klankenschaal sessie in een woonkamer gehad. Een super ervaring. Linda is er zeer ervaren in. Dit ga ik zeker nogmaals doen.
Monique Monique schreef op 8 juni 2019 om 11:33:
Elly organiseerde een klankreis met 8 personen bij haar thuis. Het was een hele ontspannende avond. Linda bedankt, je doet het geweldig!! Succes!!
Elly Elly schreef op 7 juni 2019 om 08:30:
Hallo Gisteravond 'n hele fijne klankschalen sessie gehad onder leiding van Linda.. Super ontspannend, zeker voor herhaling vatbaar... echt 'n aanrader. Genieten....
Saskia en Dinie Saskia en Dinie schreef op 3 juni 2019 om 13:46:
Wij hebben een duo massage met klankschalen bij Linda geboekt. Ook ontvingen we beide na de klankmassage Reiki. Saskia: "Het is mij goed bevallen en ik heb meteen wat aanpassingen in agenda en werktechnisch gedaan. Iets meer relaxedheid. Dank je!" Dinie: "Ik heb de middag als prettig ervaren, vond de reiki super! Ben 2 dagen pijnvrij geweest."
Christel Christel schreef op 28 april 2019 om 17:46:
Heerlijke klankschalensessie gehad bij Linda (voor de eerste keer). Mooie klanken en verrassend daarbij ook nog lekkere geuren waardoor ik even heerlijk kon ontspannen en er naar mijn gevoel ook een stukje heling kwam. Linda is verder een schat en ze zet een fijne, rustige sfeer neer, dus voor mij is dit zeker niet de laatste keer.....
Linda en Lusette Linda en Lusette uit Duo-klankschalenmassage schreef op 12 april 2019 om 08:11:
Het was een heerlijke duo-klankschalen-massage. Het is echt even een reset gevoel.
Servaas Servaas uit Arnhem schreef op 11 april 2019 om 12:30:
Het was een heel bijzondere ervaring. Dank je.
Mariëlle Mariëlle uit Arnhem schreef op 4 maart 2019 om 15:04:
Mijn zoontje vond eindelijk rust in een - voor hem - chaotische wereld. Dank je Linda!!
Patricia Patricia uit Renkum schreef op 15 februari 2019 om 09:47:
Ik heb een klankreis bij Linda ondergaan: Een reis zonder jetlag!
Team GLD 1 Team GLD 1 uit Arnhem schreef op 16 januari 2019 om 10:39:
Wij vonden de klankschalensessie een nieuwe en bijzondere ervaring. Het heeft zeker een ontspannende werking. Zelfs als je een drukke werkdag hebt gehad en er net vandaan komt, zoals wij. Het voelt het als een innerlijke massage. Verder vonden we Linda heel aardig. Zij zorgde voor een fijne ontvangst en een mooie afsluiting met appeltaart en thee. Kortom, een aanrader! Zeker ook als teamuitje in Arnhem. Heel erg bedankt!
Esther Amparo Esther Amparo uit Appelscha schreef op 9 januari 2019 om 10:17:
Linda, wat een mooi gedicht met klankschalen staat op jouw site!! Ik vind het zó 'n leuk gedicht inclusief het stickeridee... met jouw toestemming heb ik hem op mijn werk gebruikt voor de cliënten op 5 december; ik werk in een verslavingskliniek. Ik pakte stickers voor ze in Sinterklaas pakpapier en deelde daarna het gedicht aan de cliënten... Alsof je een speld kon horen vallen... zo was het toen ik het gedicht voorlas. De cliënten waren erg onder de indruk en vroegen of ze een kopie mochten van het gedicht. Die heb ik aan hen gegeven. Thanks! 😊
Fred Fred uit Oostzaan schreef op 7 januari 2019 om 21:01:
Na een kennismaking met klankschalen waar ik héél ontspannen van werd, ben ik bij Linda terecht gekomen voor een klankschalen behandeling. De ervaring en gevoelens die ik daarna had, is met geen pen te beschrijven. 22 JAAR LANG HOOFDPIJN als gevolg van een hersenbloeding en na de behandeling was de hoofdpijn weg, een super gevoel. Na 4 dagen is er wel iets hoofdpijn terug, maar ik voel me als herboren! Ik ben super blij dat ik Linda heb mogen leren kennen. Linda is zeker weten nog niet van me af.
AnneMieke AnneMieke uit Neede schreef op 1 december 2018 om 09:51:
Gisteren mochten mijn vriendin en ik deelnemen aan een duo klankschalen massage. Wat een geweldige ervaring. Nooit eerder heb ik een moment gehad dat ik even nergens aan dacht, even nergens aan hoefde te denken. Gisteren mocht ik dat ervaren dankzij Linda. Het was heerlijk. Soms zie je mensen voor zich uit kijken. Ik vraag soms waar ze aan denken? Nergens aan is dan het antwoord. Ik was altijd zo jaloers dat ik dat gevoel niet kende. Echter, toen Linda de klankschaal van mijn buik op mijn borst legde en de klank heerlijk dichtbij klonk leek het alsof ik " open ging". Heel apart. Er was ineens enorm veel ruimte en mijn hoofd was heerlijk " leeg". Moeilijk te beschrijven. Maar voor mij was het een geweldige ervaring, een meer dan ontspannen belevenis. Zeker een aanrader. Dank je wel Linda.
Pamela Pamela uit Hilversum schreef op 28 november 2018 om 08:06:
In een maatschappij waar steeds meer mensen te maken krijgen met werkdruk en stress, is het zo belangrijk om ontspanning en rust te integreren in het dagelijks leven. Linda biedt deze ontspanning en rust middels sessies met klankschalen. Een zeer fijne ervaring!
Lisa de Waard Lisa de Waard uit Oosterbeek schreef op 8 oktober 2018 om 13:34:
Een heel bijzondere ervaring om me verbonden te voelen met de baby in mijn buik door middel van de klankbeleving van Linda. Ze zorgde dat ik me veilig voelde en kon daardoor veel dichter bij mijn eigen gevoel komen. Ik voelde zelfs dat mijn baby rustig werd. Wat een verbondenheid! Eindelijk stond ik pas eens echt stil bij mijn zwangerschap. Voor het eerst in maanden niet hoeven te rennen, maar tijd voor mij en mijn baby. Want zo voelt het eindelijk voor me: ‘mijn’ baby en niet meer 'de' baby. Dank je Linda!
Raquel Raquel uit Arnhem schreef op 1 oktober 2018 om 10:13:
Linda has an amazing energy that is naturally transferred to her practice. I experienced different singing bowls and each one sounded so unique! The vibrations, the atmosphere and the peace I felt was impressive. Highly recommend this session. Linda is an attentive listener and her space is prepared to make you feel comfortable and safe while you free yourself from your busy mind. Loved it!! ...........................................................................................................................................................................VERTALING............................................................................................................................................................................. Linda heeft een geweldige energie die natuurlijk wordt overgebracht naar haar praktijk. Ik ervoer verschillende klankschalen en elke klonk uniek! De trillingen, de sfeer en de rust die ik voelde was indrukwekkend. Ik beveel deze klankschalensessie zeker aan. Linda is een aandachtige luisteraar en haar ruimte zorgt ervoor dat je je comfortabel en veilig voelt, terwijl je jezelf van je drukke geest bevrijdt. Ik vond het geweldig!!
Lieneke Lieneke uit Nijmegen schreef op 20 september 2018 om 08:34:
Afgelopen zomer heb ik samen met mijn drie kinderen een klankschalenreis van Linda ontvangen op Landgoed Quadenoord waar wij op vakantie waren. Mijn kinderen, waarvan de jongste ADHD heeft, kwamen tot rust. En ik ook. De klankschalenreis duurde maar een half uur, maar het is ongelofelijk hoeveel rust je in zo'n korte tijd kunt ontvangen. Na een hectische week van afronden van werk en koffers inpakken voor de vakantie kwam ik eindelijk even tot mezelf. Vanaf dit moment begon voor mij de vakantie pas echt. Tijdens de klankschalenreis begeleidde Linda een meditatie waarbij we ons moesten voorstellen dat we zo stevig waren als een berg. Na die tijd stelde Linda vragen. Ze betrok iedereen. Wat zo interessant was, was dat bijna iedereen een andere kleur ballon in zijn buik had voorgesteld. Bergen en vlinders zagen er allemaal verschillend uit. De kinderen waren heel enthousiast. Linda liet de kinderen na die tijd met de klankschalen spelen en voor wie wilde liet ze ze op de buik voelen. Ze nam echt de tijd. Dat was heel fijn. We kregen de tip om terug bij onze tent een tekening te maken van de berg die we hebben voorgesteld. Dat hebben we gedaan. Ze hangen nu thuis in een lijstje in de hal. Een mooie herinnering aan onze vakantie. Een aanrader voor ouders om dit samen met hun kinderen te doen.

 

HOME