Reviews

Schrijf een nieuw bericht

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.

We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren indien er grof taalgebruik geschreven wordt.
54 berichten.
Samir en Lonneke Samir en Lonneke uit Deventer schreef op 12 juni 2024 om 12:50
Linda wat was de duo massage met klankschalen fijn. De bedjes verwarmd. Dat hadden we niet verwacht! Het voelde meteen al hemels. We zijn allebei momenteel heel druk op ons werk, maar konden het vrijwel meteen opzij zetten en mee in de rust die je bracht met de klankschalen. Ook nu doen we 's avonds voor het slapen gaan de oefening: alles in de prullenbak en dat helpt echt! Letten op de adem en rustiger laten gaan en dan ervaren we de stilte in ons hoofd... Dat het zo simpel kan zijn... dank je!
Fred Fred uit Oostzaan schreef op 19 april 2024 om 19:12
Na een lange periode waarin mijn gezondheid te wensen overliet ( ik voelde me heel moe en had weinig zin om iets te doen) hebben Linda en ik besloten om meerdere klankschalensessies in een kort tijdsbestek te doen, om zo te proberen mijn energielevel weer omhoog te krijgen. Elke keer als ik zo’n behandeling krijg, ervaar ik het weer anders, maar het resultaat is fantastisch, mijn energie komt weer terug!! en ik krijg weer heel veel zin om dingen te ondernemen, zo'n resultaat en dat al na 3 sessies. Bij de derde behandeling kreeg ik voor het eerst een klankschaal op mijn hoofd geplaatst, een nieuwe beleving die heel goed voor mij uitpakte, ik had elke dag last van een hoge piep in mijn hoofd, maar na deze sessie is hij weg, wat een super gevoel. Linda met haar klankschalen, ik blijf het geweldig vinden, wat hebben we samen een chemie. Linda je bent voor mij een topper die mijn leven weer kleur geeft. Dank je wel!
Dagcentrum Eygenweg Dagcentrum Eygenweg uit Den Bosch schreef op 18 januari 2024 om 11:18
· Afgelopen jaar hadden we collega's die hun jubileum vierden Zij hebben een leuke activiteit laten komen. Linda kwam bij ons een klankschalensessie geven. In kleine groepjes liet ze ons de schalen ervaren.Voor clienten die het wat lastiger in de groep vinden, mochten een individueel moment. Wat was dit genieten! Zie ook FB video gemaakt door Dagcentrum Eygenweg - onderdeel van Cello zorg 10 januari om 19:19
Sanne & Leo Sanne & Leo uit Driel schreef op 10 januari 2024 om 15:21
#ontspanning. Dat is wat Leo en ik ervaarden tijdens de duo massage met klankschalen bij Linda. We lazen dat de rust ons al tegemoet zou komen, zodra we binnen stapten. En zo voelde het ook helemaal voor ons. Eigenlijk toen we kwamen aanrijden al, langs de landweggetjes en langs het bos. Een prachtplek en een heel welkome ontvangst! Ook leuke tips over de omgeving (lunchplek en wandelroute), waardoor onze dag als een cadeautje voor ons beide voelde. Aanrader! (Wel boeken we de volgende keer een hotel. Volgende keer willen we iets langer blijven in deze mooie omgeving.)
Yogaliefhebster J. Yogaliefhebster J. uit Lochem schreef op 10 november 2023 om 13:44
Ik sliep maximaal 4 uur per nacht. Na een paar yin yogalessen bij jou slaap ik weer goed. En dat na jarenlang slecht geslapen te hebben. Ik voel me ook leniger worden en meer ruimte in mijn lichaam. Prettig dat je zo dichtbij zit in Lochem.
P. P. uit Lochem schreef op 2 november 2023 om 14:07
Linda, ik volg nu een aantal maanden yin yoga bij jou in Lochem. Ik kwam vermoeid bij je binnen. Jouw liefde en aandacht in de les heeft me zoveel goeds gedaan. Een dekentje over me heen doen, een kussentje onder mijn voeten leggen, een kopje thee. De kleine dingen die je doet. Mijn lichaam voelt na de les alsof er zoveel meer ruimte in is. Het staat dan niet meer zo strak van de stress. In het begin voelde het wat onwennig. Vooral de hoeveelheid kussens. Maar nu pak ik ze zelf ook. Dat heb ik van jou geleerd. Dat het mag. Ik ondersteun mezelf en vind dat niet erg meer. Ik vind het zelfs fijn. Iedereen doet het en dat vind ik ook prettig. Dat ik niet de enige ben. Ik leer mijn lichaam beter kennen. En het voelt zoveel prettiger in mijn lichaam. Wat een verschil! En dat terwijl we zoveel stil liggen. Yin yoga is echt geweldig!! Ik kan niet meer zonder. Ik wil niet meer zonder.
Annelien Magnin - De Vos Annelien Magnin - De Vos uit Almere schreef op 16 juli 2023 om 18:25
Linda heeft op 13 juli een klankschalen sessie gegeven voor onze cliënten (woonzorgcentrum in de gehandicaptensector). Linda sloot heel laagdrempelig aan bij de belevenis van onze cliënten en waar ze zich wel/niet comfortabel bij voelden. Het is mooi om te zien hoe ze tot rust kwamen en er allemaal op hun eigen manier van genoten. Linda kan een zekere rust brengen, het was een hele belevenis. Echt een aanrader om bij haar een sessie te volgen!
Beheerdersantwoord van: Balansinjezelf
Dank je wel Annelien. Ik heb ook enorm genoten bij jullie. Van jou, jouw collega's én natuurlijk van jullie bewoners. Het is altijd mooi om te zien hoe iedereen op zijn/haar eigen manier reageert. De één wilde de klankschalen ook zelf aanslaan, de ander wilde de klankschalen op de benen voelen trillen, weer een ander liever iets op afstand. Fijn dat ze ieder op hun eigen manier genoten en er rust was. Dat maakt de sessies ook altijd zo mooi en waardevol. En bedankt voor de mooie foto's die je gemaakt hebt. Ik zet ze morgen op FB en Instagram. Namasté, Linda
Caecilia Caecilia uit Warnsveld schreef op 1 mei 2023 om 09:03
Zodra je bij Linda over de drempel stapt voel je haar warme welkom. Ik volg bij haar Yoga Nidra. Haar stem, waar je je makkelijk aan kan over geven, geeft richting en focus aan en je bent in staat je controle los te laten. Je voelt je in capabele handen, begrepen en gezien. Elke keer weer valt me op dat ik, na de Yoga Nidra bij Linda met een bepaald gevoel van lichtheid en harmonie het leven tegemoet ga.
M.d.K. M.d.K. uit Lochem schreef op 15 april 2023 om 14:09
Liefde, ontspanning, zachtheid en rust... Dit is wat ik voelde toen ik bij jouw praktijk binnen liep. Toen ik weg ging, voelde ik dat weer in mezelf. Dit gevoel heb ik lange tijd gemist. Heel waardevol om dit gevoel mee naar huis te mogen nemen.
Betty Betty schreef op 15 april 2023 om 07:49
Ik ben nu 2 x geweest. Hele mooie fijne plek. Linda heeft alles goed verzorgd en persoonlijke aandacht. Ik vond het beide keren heerlijk en heel ontspannend, zeker een aanrader.
De Kassei De Kassei uit Lochem schreef op 27 januari 2023 om 12:35
Teamuitje: een klankreis en daarna met de Tibetaanse klankschalen, ocean drum (zeegeluid) en rain stick (regengeluid) etcetera spelen en/of klankschalenmassages aan elkaar geven. Er was thee en appeltaart met slagroom. Foto's zie Facebook op 15 oktober 2022. Wat hebben we genoten. # balansinjezelf #klankschalen
Merlijn Merlijn uit Klarenbeek schreef op 23 november 2022 om 10:10
Lara en ik mochten een duo massage met klankschalen ontvangen op de prachtige locatie van Linda. Een cadeau van onze dochter voor onze trouwdag. We hadden geen idee wat te verwachten. Wel eens een klankschaal gehoord in de sauna, maar dat was het dan ook. En dan kom je in Lochem. Aan de rand van een bos. Wat een plek! Het voelde als een paradijsje: een oase van luxe, rust en sfeer. Zo aangenaam hoe de klanken in ons binnenste ruimte creëerde. We hebben er nog dagenlang van genoten.
Florence Florence uit Hoofddorp schreef op 26 oktober 2022 om 10:28
Super heerlijke retraite dag ervaren in Lochem; complete dag met yin yoga, wandeling en een bijzondere klankreis. Resultaat: In Balans🧘‍♀️ en mooie herinneringen om op terug te kijken. Dank je Linda, je bent een geweldige gastvrouw met oog voor detail.😊🙏🏿
A A uit Delft schreef op 13 oktober 2022 om 15:46
Chakra massage bij Linda. In een woord geweldig! Gesprek vooraf en later met de thee ook erg fijn. Volgende keer als ik weer in de buurt ben, ga ik voor de klankschalen massage. Of voor beide 😀
Daisy M. Daisy M. uit Laren schreef op 20 september 2022 om 14:21
Tijdens mijn hele vakantie heb ik me niet zo ontspannen gevoeld als in dit ene uur klankschalenmassage. Zo fijn dat ik afgelopen vrijdag zo het weekend in mocht gaan en nog van mijn laatste 2 vrije dagen in totale rust kon blijven. En toch vol energie. Je ruimte is sereen en dat straal jij ook uit. Dank je Linda!
M. Harkink M. Harkink uit Epe schreef op 20 september 2022 om 14:17
Ontspannen en compleet verzorgd. Zo voelden we ons na de dagretraite bij Linda. Zo geweldig dat je het programma helemaal naar onze wens invulde. Het voelde alsof we zeeen van tijd hadden. (En alsof we op de zee dreven tijdens de klankreis;-).) Wij zijn met de groep al aan het overleggen voor een nieuwe datum. Gewoon super!
Carola Carola uit Malden schreef op 22 april 2022 om 09:23
Een perfect trio! Alsof ik even tussen hemel en aarde mocht vertoeven en in het tijdloze terechtkwam. Ik voelde bij de klankreis rust, ruimte en ontspanning... maar ook verdieping. Op een ander niveau werd veel aangeraakt, losgetrild, vrijgegeven - zonder direct te weten wat. De dagen erna kon ik het integreren. Via inzichten vielen de dingen gaandeweg op hun plek. Lieve Linda, wat doe je je werk met toewijding en zorgzaamheid: je kondigt aan wat je gaat doen, je zet behoedzaam de schalen op het lichaam, maar ook tussendoor ben je attent. Zoals dat dekentje instoppen of de juiste checkvragen. Holding space is je kracht. En ik vond het ook geweldig dat je achteraf, bij die heerlijke thee met lekkers, je eigen intuïtieve ingevingen wilde delen. Mijn blinde vlekken werden daarmee helder gemaakt. Je praktijkruimte is bovendien magisch, daar te midden van de natuur. Bij binnenkomst straalt de schoonheid en de harmonie je al tegemoet. Jij, je ruimte en de klankschalen: jullie zijn een perfect trio! Ik kan het iedereen aanbevelen. Gun jezelf een Linda-momentje!!!
B. B. uit De Steege schreef op 22 maart 2022 om 07:53
Wij hebben zo'n fijne middag gehad bij Linda tijdens de klankreis. De klanken waren mooi. Heel rustgevend. Wat een warme ontvangst en gezellige afsluiting met thee en taart. Wij raden het aan om dit eens te doen. Neem wel je wandelschoenen mee om in het bos te gaan, want die waren wij vergeten. Het is een prachtige plek.
Willie en Riet Willie en Riet uit Arnhem schreef op 6 maart 2022 om 19:53
Het was nieuw voor ons en de ervaring was heel mooi. Niet alleen de ruimte was heel fijn en sereen maar ook de omgeving van haar praktijk voelde heel goed voor ons. Linda heeft ons een liefdevolle duo massage met klankschaelen gegeven wij zijn haar heel dankbaar. Wij weten zeker dat wij nog een keer terug gaan. Hartelijk bedankt.
I.d.W. I.d.W. uit Deventer schreef op 16 februari 2022 om 11:43
Mijn moeder heeft MS. Ze zit inmiddels in een rolstoel. Haar wereld wordt steeds kleiner. Haar gemoedstoestand ging erg achteruit. Soms is het moeilijk vrolijk te blijven als je in een zorginstelling om je heen veel ellende ziet. Maar vorige week nam Linda mijn moeder mee met rustgevende klanken. Ik zag weer een sprankeling in haar ogen. Ze heeft vijf dagen lang een glimlach op haar gezicht gehad. Wat fijn. Linda ontzettend bedankt. Ook namens mijn moeder.

 

HOME