Chakra massage voor vrouwen

Een weldadige ontspanning voor lichaam en geest. Geniet van deze wellness ervaring met warme olie.

Een chakra reiki massage brengt je zenuwstelsel tot rust, doordat jouw spieren ontspannen en de bloedsomloop wordt bevordert. De energie gaat weer stromen en komt op de plaatsen waar deze het meeste nodig is.

Wanneer je klachten hebt brengt dit het zelfgenezende proces sneller op gang.

Hoe werkt het?

Deze heerlijke massage wordt gecombineerd met energie (reiki) doorgeven op de zeven hoofdchakra’s en de voet- en handchakra’s.

Linda legt een lekker warm dekentje over je heen. Ze laat je eerst met kennis maken met aanraking over de deken heen. Je veilig en geborgen voelen staat voorop.

Dit wordt gevolgd door een ontspannen olie massage van de rug, voeten en handen. Op een zachte manier wordt iedere chakra gemasseerd door cirkelende bewegingen, waarbij naast het fysieke lichaam aandacht is voor energie in de chakra’s. Meer balans in je chakra’s zorgt voor meer balans in jezelf.

Kledingadvies

Tijdens de behandeling lig je in een slip en eventueel bh op de massagetafel. Wanneer je op je buik ligt zal Linda jouw bh aan de achterzijde open maken, zodat ze jouw hele rug aandacht kan geven. We vragen je om je sierraden af te doen tijdens de behandeling.

Duur van de chakra massage

Na een korte intake, wordt er een begin gemaakt met de massage. Vervolgens geniet je nog een paar minuten na van de rust die je ervaart na de behandeling, alvorens je weer opstaat. 
De totale behandeling duurt een uur.

Voor wie is de massage geschikt?

Voor iedereen die graag wil ontspannen, behalve voor mensen met epilepsie, voor mensen met een pacemaker of met andere in het lichaam geplaatste medische onderdelen en zwangere vrouwen. Bij twijfel kun je het beste van tevoren contact opnemen met Linda.

Zelf meenemen

Neem zelf een grote badhandoek en (fleece)dekentje mee.

Wil je een badhandoek en dekentje huren? Dat kan voor € 4,50.

Afspraak maken

Maak hier een afspraak voor een klankschalen massage.

Tip: ook kun je een cadeaubon geven voor een chakra massage.


HOME>