Beauty Day Lochem: Yoga Nidra & klankschalensessie 18 mei

Klankreis bij Balans in Jezelf te Lochem, Achterhoek, Gelderland

Heerlijk ontspannen met yoga nidra en een klankreis met Tibetaanse klankschalen op Hemelvaartsdag.

Datum: donderdag 18 mei 2023
Tijdstip: 11.00 – 12.30 uur
Wat: Yoga Nidra & klankreis met Tibetaanse klankschalen
Reserveren: reserveer jouw plekje via whatsapp Linda 06-45 00 93 80
Kosten: vrije gift
Beauty day Cadeaubon: Lever de cadeaubon die je van Balans in Jezelf ontving op de Beauty Day Lochem in voor een heerlijk onstpannende sessie.

Yoga Nidra ook wel slaapyoga genoemd

Yoga Nidra wordt ook wel slaapyoga genoemd. Men zegt dat een half uur Yoga Nidra gelijk staat aan 3 a 4 uur slaap. Je ligt heerlijk ontspannen op een fluwelen kussentje met een zacht dekentje over je heen. Je hoeft hiervoor dus niet lenig te zijn.

Linda neemt je tijdens Yoga Nidra mee op reis door lichaam en geest met een bodyscan. Gevolgd door een meditatieve ademhaling, waardoor je nog meer tot rust komt. Je hoeft niets hoeft te doen. Je kunt in een diepe ontspanning komen door Yoga Nidra. Je komt helemaal bij jezelf. Hoe fijn is dat? Om eens even niet met je omgeving bezig te zijn, maar alleen maar aandacht voor jezelf hoeft te hebben?

Lees hier meer over Yoga Nidra.

Hoe beoefen je Yoga Nidra?

Je ligt op een dikke yogamat. Lukt dat niet? Linda heeft ook 2 massagetafels met 10 cm dikke matrassen waar je op kunt liggen. Reserveer deze wel van tevoren a.u.b.

Balans in Jezelf ontspannen in de Acherhoek met klankschalen, massage, reiki, balansinjezelf.com

Klankschalen sessie met Tibetaanse klankschalen in Lochem

We beginnen de sessie van de Beauty Day Lochem met Yoga Nidra om je lichaam en geest tot rust te brengen. Daarna komt Linda met Tibetaanse klankschalen, koshi, ocean drum en rain stick langs. Je voelt de trilling in je lichaam, waardoor je nog dieper in de ontspanning kunt komen. Echt even een moment voor jezelf.

Lees hier meer over klankschalensessies (klankreizen).

Yoga en klanschalen sessie op unieke locatie in Lochem

Balans in Jezelf Lochem

Linda’s praktijk ligt op een unieke locatie aan de rand van het bos de Paasberg. Zodra je komt aanrijden voel je de rust van de natuur al. Het uitzicht vanuit de praktijk is schitterend!

Adres: Onder Langs 8 te Lochem
Achter het huis loopt een oprit. Op deze manier kom je bij het praktijkgebouw van Balans in Jezelf met het platte dak dat achterin de tuin staat.
Parkeren: op het oprit of op de gratis parkeerplaatsen aan de weg.

Leuk als je komt! Geef je je wel even op a.u.b. via whatsapp.

Namasté,
Linda

Ps. Wist je dat elke derde zondag van de maand klankreizen met Tibetaanse klankschalen plaatsvinden in Lochem? Twee uur ontspannen voelt als een dagje uit!

HOME>