4 oktober – Klankreis (donatie voor STARS) – VOLGEBOEKT

VRIJE GIFT VOOR STICHTING ANIMAL RESCUE SURINAME (STARS)

Een uur lang ontspannen met klankschalen, ocean drum, rain stick, koshi en meer… Geniet na met een kopje thee en iets lekkers.

Hier lees je meer over wat een klankreis inhoudt.

Mijn schoonzus Mariska vangt straathonden en katten op

Mijn schoonzus Mariska woont al meer dan tien jaar in Suriname. Ze werd verliefd op het land en daar vond ze een grote, nieuwe liefde…

Jarenlang heeft ze voor het dierenasiel op Suriname gewerkt. Honden en katten opvangen die op straat leven, sterilisatie projecten leiden en nog veel meer. Met als uiteindelijke doel: een goed thuis vinden voor deze lieve dieren.

De honden en katten die een spuitje zouden krijgen in het dierenasiel heeft Mariska in haar eigen huis opgenomen. Ook veel zwerfhonden en -katten die in Suriname door hun baasje de deur uit zijn gedaan, omdat ze niet genoeg dienst doen als waakhond en daardoor op straat worden gezet.

Inmiddels heeft ze circa 100 honden en katten. Met het gevolg dat dit niet ongezien kon gebeuren. Een stuk grond werd gedoneerd door een grootgrondbezitter en dierenliefhebber… het begin van STARS!

VRIJE GIFT VOOR STICHTING ANIMAL RESCUE SURINAME (STARS)

Gelddonaties worden gebruikt voor alles wat nodig is om de Stichting verder uit te bouwen. Denk hierbij aan de bouw van nieuwe hokken, brokjes, vleesjes, kattenbakvulling, ontwormen, vaccineren en steriliseren van honden en katten.

Help jij ook mee aan opvang voor deze honden en katten? Om uiteindelijk een nieuw thuis voor ze te vinden? Kom dan naar het gratis klankconcert van Linda. Een donatie wordt enorm gewaardeerd.

Wanneer: 4 oktober van 19.30-21.00 uur
Locatie: Onder Langs 8 te Lochem (tegenover het Openlucht Theater en De Paasberg)
Zelf meenemen: handdoek en dekentje
Kosten: vrije gift voor Stichting Animal Rescue Suriname (ook als je niet deelneemt is Mariska heel blij met donaties voor de opvang van straathonden en -katten)

Vrije gift: er staat een spaarpot bij de deur, dus daar kun je contant geld indoen als je wilt. Je mag geven wat er in jouw hart opkomt.
Of op het formulier dat ernaast ligt je naam, telefoonnummer en bedrag waarvoor ik je namens Stichting Animal Rescue een Tikkie mag sturen invullen als je liever via de bank een vrije gift geeft. Namens de dieren en Mariska alvast bedankt!


Opgave: sms/whatsapp Linda op 06-45009380

Hond of kat adopteren

Wanneer Stichting Animal Rescue Suriname de hond of kat die verwaarloosd op straat is achtergelaten heeft opgeknapt, wordt er een fijn thuis gezocht voor deze dieren. Mocht jij graag een goed thuis bieden, neem dan eens een kijkje op de FB site van Stichting Animal Rescue Suriname (https://www.facebook.com/animalrescuesu/) en stuur Mariska een PB. Hierbij vast een ‘voorproefje’: hond Buurman.

LET OP! VOLGEBOEKT!

30 oktober is de volgende klankreis.


Op 5 oktober gepubliceerd op FB, het prachtige bedrag dat is opgehaald voor STARS middels een klankreis