Dagretraite als uitje met vrienden (datum in overleg)

Dagretraite, one day retraite, Nederland, Achterhoek, balaninjezelf.com
Voorbeeld van een dagretraite in Lochem – jouw specifieke wensen op aanvraag mogelijk

Eén daagse retraite als uniek uitje in de Achterhoek

Samen met een groep vriend(inn)en een ontspannen beleven? Dat kan.

Linda organiseert met alle liefde een retraite van één dag die in het teken staat van rust, liefde & aandacht voor jezelf. Vanuit de stilte en jouw hart maak je verbinding met jezelf en met alles en iedereen om je heen.

Niets moet, alles mag. Je kunt de one day retreat zo invullen dat het helemaal bij jullie wensen aansluit.

Hoe ziet een retraitedag eruit?

Je kunt denken aan verstilling in jezelf dankzij yin yoga, yoga nidra, stilte wandeling, meditatie, ademhalingsoefeningen en klankreizen.

Voor de yoga hoef je niet lenig te zijn. Juist yin yoga is heel fijn om met props (kussentjes etc.) te ondergaan. Zo leer je je grenzen kennen en kun je voelen hoe je liefdevol kunt zijn naar jezelf. Bij yoga nidra reizen we met aandacht door ons lichaam.

Lunch tijdens retraite

Linda heeft 3 zomers lunches in olijfgaarden in Toscane verzorgd en 2 winters ski-chalets in de Dolemieten gerund, waarbij ze voor 21 man 3-gangen diners mocht koken. Dus de verzorging van deze dag kun je zeker aan haar overlaten.
Je kunt kiezen voor 1, 2 of 3 gangen lunch. Vegetarisch of dieetwensen kan rekening mee worden gehouden.

Tarieven één daagse retraite

Bijgaand zie je een voorbeeld van hoe de dag ingevuld kan worden. De richtprijs voor het voorbeeld met ‘warme ontvangst, yin yoga met klank, vega luch & stilte wandeling en klankreis’ bedraagt € 115,- per persoon op basis van minimaal 5 personen op een doordeweekse dag. Dit is inclusief alle sessies, drankjes, gebakje, heerlijke lunch en snacks.
Informeer vrijblijvend naar tarieven voor langere/kortere dag, uitgebreidere lunch, diner of weekendagen.

Retraitedag als vriendenuitje


Afhankelijk van jouw wensen kunnen we een retraitedag organiseren. Minimaal 3 personen, maximaal 14 personen bij Balans in Jezelf te Lochem. Mocht je een retraite op een andere dag willen organiseren, neem dan gerust contact op inzake de mogelijkheden.

Locatie dagretraite Achterhoek

De praktijkruimte van Balans in Jezelf ligt op een unieke locatie aan de rand van het bos de Paasberg. Vanuit de praktijkruimte kijk je over het weiland het heuvelachtige bos in.

De ruimte heeft vloerverwarming en een zachte vloer, zodat je comfortabel en warm ligt op je matje. Zachte dekentjes en fluwelen kussentjes zorgen voor extra zachtheid en sfeer.

Op de Paasberg kun je urenlang wandelen. Ook loop je hier zo langs de typische Achterhoekse weilanden waar je schapen, koeien en paarden kunt zien.

Het gezellige, autovrije centrum van Lochem is op 1 km afstand. Hier vind je vele terrasjes rondom de kerk. In en om Lochem liggen veel hotels, B&B’s en campings. Dus als je de dag iets langer wilt maken, dan zijn er tal van mogelijkheden.