Klankschalenmassage

Klankschalenmassage

Klankschalenmassage

Terwijl je gekleed op de massagetafel ligt staan de klankschalen op en om je heen. Bij het zachtjes aanslaan ontvangen je lichaamscellen op subtiele wijze een innerlijke massage en kom je in een diepe ontspanning. Jouw lichaam kan zichzelf helen.


Lees hier meer over klankschalenmassage.Klankschalen wellness massage

Ervaar hoe het is om een echte spa beleving met klankschalen te ontvangen. Ontspanning, rust, tijd voor jezelf…


Lees hier meer over een klankschalen wellness massage.


Klankschalen chakra behandeling, chakra healing met klankschalen, Arnhem, Ede, Wageningen, Linda, klankschalen chakra massageChakra massage met klankschalen

De behandeling richt zich op chakra-energie en bestaat uit een combinatie van klankschalenmassage, aandacht en affirmaties… ontspanning, heling en ontwikkeling van jou als persoon.

Lees hier meer over een chakra massage met klankschalen.


Kom helemaal tot rust met jouw parter of een vriend(in) tijdens een duo klankschaalmassage. De verwarmde klankschalen... voelt als een dagje uit in Arnhem... balansinjezelf.com

Duo massage met klankschalen

Een heerlijk ontspannen massage met je partner, familielid of een vriend(in). Kies voor een klankschalenmassage of klankreis voor 2 personen… voelt als een dagje uit.

Lees hier meer over een duo massage met klankschalen.


Klankschalenmassage voor kinderen

Jouw kind geniet van de prachtige klanken en het ‘grappige’ gevoel van de klankschalen. Het komt helemaal tot rust door een klankschaalmassage.
Voor AD(H)D, HSP en ‘gewone’ kinderen, rust in hun lichaam én hoofd.

Lees hier meer over klankschalenmassage voor kinderen.


Lees hier de reviews over Balans in Jezelf.