Klankschalenmassage

Kom diep in ontspanning met een warme oliemassage met verwarmde klankschalen... heling met klankschalen... Ervaar weer balans in jezelf... Arnhem en omgeving

Kom tot ontspanning door een rustgevende klankschaalmassage met als extra een rugmassage met een verwarmde klankschaal en warme etherische olie.


Klankschalen chakra behandeling, chakra healing met klankschalen, Arnhem, Ede, Wageningen, Linda, klankschalen chakra massage

De behandeling richt zich op chakra-energie en bestaat uit een combinatie van klankschalenmassage, aandacht en affirmaties… ontspanning, heling en ontwikkeling van ons als persoon.


Geniet van een helende klankschalenmassage... gekleed op massagetafel... Ervaar weer balans in jezelf dankzij de trillingen van de klankschalen...

Terwijl je gekleed op de massagetafel ligt staan de klankschalen op en om je heen. Bij het zachtjes aanslaan ontvangen je lichaamscellen op subtiele wijze een innerlijke massage en kom je in een diepe ontspanning.


Kom helemaal tot rust met jouw parter of een vriend(in) tijdens een duo klankschaalmassage. De verwarmde klankschalen... voelt als een dagje uit in Arnhem... balansinjezelf.com

Een heerlijk ontspannen massage met je partner, familielid of een vriend(in). Kies voor een klankschalenmassage of klankreis voor 2 personen… voelt als een dagje uit.


Tijdens de klankreis waar Linda je op meeneemt ontspan je dankzij de trilling en prachtige klanken van Tibetaanse klankschalen. Ervaar diepe verbondenheid met jouw ongeboren baby.

Kom tot rust dankzij de ontspannen klanken van klankschalen en voel dat het jou én jouw baby goed doet om tijd voor jullie samen te maken. Ervaar dat je in contact komt met jouw baby en hoe veilig jouw baby zich voelt in jouw buik. Voel je dankzij de klankreis zekerder over jouw (nieuwe) rol als mama.