2020: ontslag. Een nieuw jaar, een nieuw begin…

Een nieuw jaar, een nieuw begin. Ik heb ontslag genomen…

Wauw! Wat heb ik veel geleerd afgelopen jaren bij Thermen Bussloo. Niet alleen veel nieuwe dingen geleerd, maar ook veel prachtige mensen ontmoet. Zowel in collega’s als in gasten.

Ik ben zo dankbaar voor alle mooie momenten die heb ik heb mogen ervaren. Wat zo mooi is, is dat je soms niet weet hoe belangrijk één moment van iemand in jouw leven kan zijn. Soms is dat door middel van een opmerking, soms door middel van een lach.

En ik heb van jullie allen vele opmerkingen, vele glimlachen en soms ook een traan mogen ervaren. Dank jullie wel. Door elk moment dat ik met jullie heb ik mogen groeien.

Soms dringt iets niet direct bij mij binnen. Net als bij jou. En dat is oké. Op het moment dat het tijd is, komt de belangrijke boodschap wel binnen. Geduld… één van de meest waardevolle dingen die ik heb mogen leren.

Liefde… het mooiste wat ik heb mogen ontvangen en delen.

Ik kan alleen maar zeggen dat ik als Kailasher met gemiddeld 200 gasten per dag in de yurt, zoutkristalgrot en sauna’s, dankbaar ben dat jullie mij vertrouwden om jullie ogen te sluiten en je over te geven aan de rust en stilte die in jezelf te vinden is.

Onderschat het niet, dat alle kennis en alle rust in jouzelf zit. Soms kom je daar zelf niet goed bij en heb je even iemand op je weg nodig die je weer de weg mag wijzen. De weg die je zelf eigenlijk al kent, maar even niet zag. Ik ben dankbaar ik jullie hierin mocht begeleiden.

En ik ben ook dankbaar voor alle momenten, waardoor jullie allen mij hebben mogen begeleiden. Misschien soms zelf zonder dat je je er bewust van was.

Maar zoals alles verandert, leid mijn weg mij verder… Voor de zomer in 2019 besloot ik mede dankzij de groei van mijn praktijk van vier dagen per week naar één dag per week te werken bij Thermen Bussloo. Dat leek moeilijke keuze. Maar het pakte heel goed uit. En nu, begin 2020, ontslag nemen. Impossible? Nee, possible!

Door ontslag te nemen is er nog meer tijd voor mijn eigen praktijk. En – niet geheel onbelangrijk – er is meer rust, waardoor ik meer liefde kan delen.

Een nieuw jaar, een nieuw begin. Of eigenlijk, geen nieuw begin, maar een verbreding van mijn weg. De weg die ik al lang voor mijn ontslag met mijn hart was ingeslagen.

Ik heb al een hele tijd een aantal dromen (of doelen) op mij ‘graag to-do lijstje’ heb staan, waar ik nog niet aan toekwam. Maar nu is het zover. Zo fijn! Binnenkort meer hierover…

Voor nu: dank jullie wel voor alle mooie en wijze momenten.

HOME>