Pro Senectute – Cadeaubon

Cadeaubon massage Lochem, cadeaubon yoga Lochem, Cadeaubon Pro Senectute, Cadeaubon Tusselerhof Lochem, Cadeaubon Balansinjezelf.com

“Iedere keer wanneer ik bij jullie kom zie ik
medewerk(st)ers en vrijwillig(st)ers die vol liefde
de dag van de bewoners zo mooi mogelijk maken.
Geweldig!”

Linda

Cadeaubon Merry Relax-mas!

Met veel liefde & plezier heb ik afgelopen jaar maandelijks klankreizen met Tibetaanse klankschalen aan jullie bewoners bij de Tusselerhof te Lochem gegeven. Ik vind het prachtig om te zien hoe jullie bewoners genieten van een ontspannen momentje.

Omdat ik jullie ook een relax-momentje gun, hebben jullie een cadeaubon t.w.v. € 20,- ontvangen*. Deze kun je inleveren voor een massage, yogalessen, een retraitedag voor vriend(inn)en of een ontspannen teamuitje met collega’s.

Cadeaubon Massage in Lochem

Linda ten Bruin van Balansinjezelf.com

Je kunt deze kortingsbon o.a. inleveren bij een massage bij Linda van Balans in Jezelf te Lochem.

Cadeaubon Yogales in Lochem

Yoga studio in Lochem
De yogastudio Balans in Jezelf te Lochem met uitzicht op de Paasberg

Je kunt deze kortingsbon inleveren bij jouw eerste yogales in Lochem. De kortingsbon is zowel bij een maandabonnement als strippenkaart geldig.

Review yoga nidra Lochem, balansinjezelf.com

Cadeaubon retraitedag met vriend(inn)en of ontspannen teamuitje met collega’s

Retraite dag, relaxed vriendinnen uitje, relax uitje, ontspannen uitje met vrienden, uniek verjaardagsfeest, ontspannen Achterhoek, Lochem, Gelderland

Wil je samen minimaal 2 uur ontspannen? Wat voelt als een dagje uit?

Boek dan een ontspannen groepsuitje of teamuitje met de cadaubon. Je kunt de dag zo uitgebreid maken als je wilt. Een klankreis met thee en appelgebak? Of liever met een uitgebreide lunch? Of een hele dag met klankschalen, yogales, meditatieles of een andere ontspannen invulling? Dat kan! Lees meer op Ontspannen groepsuitje I Klankschalen of yoga I Balans in Jezelf. Of neem contact op met Linda om jullie wensen te bespreken.


*Eén cadeaubon per persoon in te leveren. Bij een duo-massage kun je samen twee cadeaubonnen inlveren en bij een ontspannen groepsuitje het aantal cadeaubonnen voor het aantal deelnemers. De cadeaubon met het opschrift balansinjezelf.com/ps of balansinjezelf.com/prosenectute is geldig t/m 31 december 2024.