Cadeaubon

Cadeaubon

Zoek je een leuk cadeau voor iemand? Geef een uur heerlijk ontspannen cadeau met een cadeaubon voor een chakra massage, klankchalen massage, duo klank massage voor twee personen.

Bij Balans in Jezelf kun je een cadeaubon met een door jou gekozen bedrag bestellen. Of een cadeaubon voor een complete klankschaalmassage, klankschaal-olie-massage, klankschaal-chakra-massage, duo massage met klankschalen, klankschaal ligmeditatie concerten of energetische healing een cadeaubon bestellen.

Een cadeaubon kun je geven aan een man, vrouw, kind of aan een stel. Bijvoorbeeld wanneer iemand gaat trouwen. Een duo klankschalenmassage is een uniek cadeau.

Een voorbeeld van de bon vind je hieronder:

 

Cadeaubon Balans in Jezelf Lochem, Achterhoek, Gelderland

Cadeaubon bestellen in 3 stappen

1) Bepaal zelf de waarde bijv. € 10,-, € 20,- of een ander bedrag.

Of kies één van de sessies, zonder dat het bedrag op de cadeaubon staat, zoals in het voorbeeld. Bijvoorbeeld een klankschaal ligmeditatie of een klankschaalmassage. De prijzen vindt je onder tarieven.

2) Mail jouw gegevens naar linda@balansinjezelf.com. Denk a.u.b. aan jouw naam, adres en telefoonnummer. Dit i.v.m. de factuur en Tikkie die ik je stuur. En geef aan wanneer je de cadeaubon graag wilt ontvangen.

Daarnaast vraag ik je om alvast de naam van de gelukkige door te geven. Dan kan ik in mijn administratie bijhouden.

Indien je wenst dat wij de cadeaubon aan iemand anders sturen, mail mij dan ook de gegevens van de gelukkige. Een korte tekst die ik er namens jou op mag zetten. En de datum dat je graag wilt dat ik de bon verstuur.

3) Ik stuur je een Tikkie en de factuur ontvang je in de mail.  Lukt een Tikkie niet? Maak dan het bedrag voor de cadeaubon over aan mij over alvorens ik de bon verstuur. 

Ik wens je veel plezier met het geven.