Yoga in Lochem

Yin Yoga in Lochem

Yin Yoga

Kom tot rust dankzij zachte yin yoga houdingen die 3 (tot 5) minuten worden aangehouden. Je voelt ontspanning in je hele lichaam en je hoofd. Je hoeft niet lenig te zijn.


Yoga Nidra in Lochem, 3 tot 4 uur slaap inhalen yoga, balansinjezelf.com

Yoga Nidra

Yoga Nidra, ook wel 3 a 4 uur slaap-inhalen-yoga genoemd, is een vorm van yoga waarbij je liggend met jouw aandacht op reis gaat door jouw lichaam. Een weldaad van rust. Je hoeft hiervoor niet lenig te zijn.


Restorative yoga houding op een yogabolster

Restorative yoga

Restorative yoga is een zachte en rustgevende vorm van yoga, waarbij yogahoudingen 5 minuten worden aangehouden. Iets langer dus dan bij yin yoga waarbij we de asana’s 3 minuten aanhouden. Ook als je in een burn-out zit kun je deze yogavormen goed beoefen. Je leert liefdevoller naar jezelf kijken en je grenzen kennen. En dat terwijl je heerlijk ontspant.


Lesrooster & tarieven


Wekelijks geeft Linda yogalessen. Hier vindt je het lesrooster & tarieven voor yogalessen in Lochem.


Review Yoga Lochem

Review yoga Lochem

Linda, ik volg nu een aantal maanden yin yoga bij jou in Lochem. Ik kwam vermoeid bij je binnen. Jouw liefde en aandacht in de les heeft me zoveel goeds gedaan. Een dekentje over me heen doen, een kussentje onder mijn voeten leggen, een kopje thee. De kleine dingen die je doet.

Mijn lichaam voelt na de les alsof er zoveel meer ruimte in is. Het staat dan niet meer zo strak van de stress. In het begin voelde het wat onwennig. Vooral de hoeveelheid kussens. Maar nu pak ik ze zelf ook. Dat heb ik van jou geleerd. Dat het mag. Ik ondersteun mezelf en vind dat niet erg meer. Ik vind het zelfs fijn. Iedereen doet het en dat vind ik ook prettig. Dat ik niet de enige ben.

Ik leer mijn lichaam beter kennen. En het voelt zoveel prettiger in mijn lichaam. Wat een verschil! En dat terwijl we zoveel stil liggen. Yin yoga is echt geweldig!! Ik kan niet meer zonder. Ik wil niet meer zonder.