Klankreis

Wekelijks heerlijk ontspannen met een meditatie begeleidt met klankschalen. Even uit je hoofd, in je hart met dit klankschalenconcert. Voelt als thuiskomen... Arnhem, omgeving Nijmegen en Velp

Wil jij rustig worden in je hoofd? Neem dan deel aan de klankreis ligmeditatie ofwel klankschalen concert, waarbij Linda je meeneemt op reis door lichaam en geest. Je mag tijdens deze klankschalensessie lekker liggen.  Je ervaart rust. Je hoeft nergens aan te denken, nergens naartoe. Hierdoor kun je heerlijk ontspannen.


Muzikale droomreis voor zorginstellingen en speciaal onderwijs

Een verbindende en rustgevende muzikale reis met klanken voor dementerenden en mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking.Een origineel personeelsuitje: samen met jouw collega’s in diepe ontspanning komen dankzij klankschalen. Geniet na met appeltaart met slagroom. Voelt als een dagje uit!

Bedrijfsuitje ontspannen met klankschalen

Een origineel personeelsuitje: samen met jouw collega’s in diepe ontspanning komen dankzij klankschalen. Geniet na met koffie of thee en appeltaart met slagroom.


Klankreis voor kinderen

Wil je een bijzonder verjaardagsfeestje geven? Of bij jou op school of kinderdagverblijf iets leuks organiseren? Een klankreis is heel gezellig, leerzaam én je wordt er lekker rustig van.


Win een klankreis om heerlijk te ontspannen met Tibetaanse klankschalen in Velp, omgeving Arnhem. Linda leidt je met haar stem en prachtige klanken van de klankschalen in diepe rust.

Heerlijk ontspannen tijdens een klankreis met Tibetaanse klankschalen in Velp, omgeving Arnhem. Maak elke maand kans op een gratis klankreis!


Tijdens de klankreis waar Linda je op meeneemt ontspan je dankzij de trilling en prachtige klanken van Tibetaanse klankschalen. Ervaar diepe verbondenheid met jouw ongeboren baby.

Kom tot rust dankzij de ontspannen klanken van klankschalen. Hierdoor voel dat het jou én jouw baby goed doet om tijd voor jullie samen te maken.