Origineel verjaardagsfeestje ‘Zen met klankschalen’

Wil jij eens wat anders organiseren voor een (verjaardags)feestje? En geen zin in veel drukte? Wist je dat je met klankschalen hele leuke spelletjes kunt doen? Kids zich heel goed vermaken én worden er helemaal zen van.

Review Gastouder Linda uit Arhem:

“Vandaag was Linda van Balans in Jezelf bij ons op bezoek. Samen ging ze met de kinderen op klankreis door ontspanning met Klankschalen.

Wat een super ontdekking was het! Hoe maak je geluid, waarmee en hoe klinkt het. Maar ook voel je de klanken met je handen, je neus, elleboog en zelfs je buik. We ontdekte ook wat er gebeurd als we water in de Klankschalen deden en hebben verschillende spelletjes gedaan. Super leerzaam en leuk!

Bedankt Linda voor deze ochtend.”

Ontdekken, spelen & mediteren

Afhankelijk van de leeftijd wordt er een passend spelelement in verwerkt. Eerst lekker ontdekken wat klankschalen zijn, we luisteren naar de klanken. We voelen met onze handjes hoe het water opspat, wanneer er klank gemaakt wordt. Er is gelegenheid voor huppelen en spelen. En als je het leuk vindt, kunnen we tijdens een klankschalen ligmeditatie in diepe ontspanning komen. Hierna tekenen we in mandala’s wat we in de meditatie hebben gezien.

Tekening zelf in muziek vertalen

Linda vertelt een verhaaltje en gebruikt geluiden die haar Tibetaanse klankschalen en andere instrumenten produceren om haar verhaal nog levendiger te maken. Daarna mogen de kinderen samen tekeningen maken en hun verhaal in geluid vertalen met het gebruik van Tibetaanse klankschalen, chime, belletjes, rainstick etc.

Klankschalenmassage leren geven incl. diploma

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Klankschalenmassage-voor-kinderen-I-balansinjezelf.com-Arnhem-Velp-Renkum-I-klankmassage-kind-I-klankschaal-tot-rust-komen-kind-4-1-1024x576.jpg

Of misschien willen de kinderen zelf een klankschalenmassage geven? Ze kunnen leren hoe zij een massage geven aan elkaar. De helft van de kinderen ligt dan gekleed op matjes en de andere helft geeft een massage met één of twee klankschalen. We zetten bijvoorbeeld een schaal tussen de voeten en op de buik. Dan voel je hoe ‘grappig’ het voelt als de Tibetaanse klankschaal trilt. Daarna wisselen ze de rollen om.

Zo leren ze te geven en te ontvangen. Hoe fijn is dat? Ze voelen trots en ze worden er ook nog eens helemaal ‘zen’ van. Natuurlijk ontvangen ze dan een klankschalen-massage diploma na afloop.

Groepsgrootte & kosten

Bij een minimum van 8 deelnemers regel ik graag een klankschalen ligmeditatie, een spelmiddag of spel & massage middag. Ook op locatie mogelijk.

Richtprijs circa 2 uur durend met mogelijkheden van taart, fruit/zakje chips/waterijsje en limonade en eventueel klankschalen-massage-diploma voor kids € 14,95 tot € 21,50 p.p.

Is je groepje kleiner of veel groter? Neem voor een vrijblijvende offerte gerust contact met mij op.

Tip voor een origineel cadeau

Verras je vriend(in) met een cadeaubon voor een klankschalen ligmeditatie.

HOME