Op aanvraag – Klankreis met Tibetaanse klankschalen & Yin Yoga

Datum, locatie, prijs klankreis (met yoga)

Datum en tijdstip: op afspraak
Duur: 1 tot 1,5 uur
Minimum: 5 deelnemers
Prijs: afhankelijk van de groepsgrootte en locatie

Locatie:

  • Bij jou thuis
  • Bij jouw bedrijf
  • Room4Yoga te Velp
  • Zweiersdal te Oosterbeek
  • Landgoed Quadenoord te Renkum*
  • Of een andere locatie

Meenemen i.v.m. hygiëne maatregelen RIVM: deken en kussen, water
(matje afhankelijk van de gekozen locatie)

Locatie: *Landgoed Quadenoord te Renkum, in de verscholen tuin achter caravan Bassie (ijs, koffie etc.) in de Beeldentuin, rechts naast Bassie is een pad naar de tuin

*Wanneer je van Arnhem komt is het circa 20 minuten rijden. Rij naar de Shell aan de Bennekomseweg 120 te Renkum. Wanneer de Shell aan je linkerkant ligt, sla je de eerste weg rechts. Deze gaat over in een zandpad. Auto’s die de bestemming Landgoed Quadenoord hebben mogen dit zandpad in. Houdt het linkerpad aan en na een paar honderd meter zie je aan de linkerkant de beeldentuin van Landgoed Quadenoord.
Let op!! Wanneer je het adres van Landgoed Quadenoord invoert in je navigatiesysteem, stuurt hij je er helemaal omheen. Hou daarom deze route aan!

Dagje uit

Maak er een heerlijk dagje uit van. Op Landgoed Quadenoord bevinden zich klompenpaden (wandelpaden) en er zit een barretje “Bassie” met heerlijke koffie, thee etc. in de Beeldentuin. Ook staan er picknickbankjes in de Beeldentuin waar je gebruik van kunt maken.

Yin yoga met klankbad van Tibetaanse klankschalen op unieke locatie

Terwijl je met Yin Yoga in een ontspannen houding ligt, zal Linda met haar Tibetaanse klankschalen, ocean drum, koshi en andere instrumenten jouw lichaam en geest in nog diepere ontspanning brengen.

Klankreis / klankconcert met Tibetaanse klankschalen

Wil je een uur of anderhalf uur compleet ontspannen? Dan verzorgt Linda ook klankreizen waarbij je lekker weg mag dromen. Met haar Tibetaanse klankschalen, ocean drum, rain stick, koshi en andere instrumenten neemt ze je mee op reis naar de diepere lagen in jezelf.

Coronamaatregelen

Coronamaatregelen: Linda werkt via RIVM richtlijnen. Heb je klachten die wijzen op corona, volg dan de richtlijnen van het RIVM.

Reserveren klankreis of klankreis met yoga

Reserveer jouw mat via SMS/Whatsapp of mail
06-45 00 93 80 / linda@balansinjezelf.com