Een voorbeeld uit de praktijk: Reiki

Een voorbeeld uit de praktijk

Ik heb onlangs een Reiki behandeling op afstand gegeven voor vermoeidheidsklachten aan Leo.

6 weken geleden hoorde hij dat zijn broertje een hartinfarct had gehad. Leo: “Toen ik het hoorde was het net alsof alle energie uit mij wegvloeide. Ik begrijp er niets van. Als het mezelf niet was overkomen had ik het nooit geloofd dat dat kon. Mijn broertje heeft inmiddels drie operaties gehad en voelt zich een stuk beter, maar ik ben nog zo moe. Ik voel me leeg, heb energie meer.”

Leo komt om de 6 tot 8 weken ‘voor onderhoud’ n.a.v. een fysiek letsel. Over drie dagen hebben we een afspraak in mijn praktijk, maar om zijn plotselinge vermoeidheidsklachten wat te verlichten stel ik voor om hem die avond Reiki te sturen.

“Ik merkte er niets van,” appte hij me nadat de behandeling op afstand was afgelopen.

Drie dagen vraag ik hem: “Hoe is het nu met je vermoeidheid?” “Hoezo vermoeidheid? Ik ben niet moe,” antwoordde hij.


Hij was al vergeten dat hij vermoeidheidsklachten had gehad. Omdat hij niet meteen iets voelde toen ik hem Reiki stuurde, nam hij aan dat het niet werkte. Een paar dagen later blijken zijn klachten (waar hij al 6 weken mee rond liep) verholpen te zijn. 

Wil jij ook een Reiki behandeling? Neem hier contact op met Linda.

HOME>