Een voorbeeld uit de praktijk: energetische behandeling

Een voorbeeld uit de praktijk

Ik heb onlangs een energetische behandeling op afstand gegeven voor vermoeidheidsklachten aan Leo.

Vijf weken geleden hoorde hij dat zijn broertje een hartinfarct had gehad. Leo: “Toen ik het hoorde was het net alsof alle energie uit mij wegvloeide. Ik begrijp er niets van. Als het mezelf niet was overkomen had ik het nooit geloofd dat dat kon. Mijn broertje heeft inmiddels drie operaties gehad en voelt zich een stuk beter, maar ik ben nog zo moe. Ik voel me leeg, heb energie meer.”

Leo komt om de 6 weken ‘voor onderhoud’ n.a.v. een fysiek letsel. We maken een afspraak in mijn praktijk over drie dagen, maar om zijn plotselinge vermoeidheidsklachten wat te verlichten stel ik voor om hem die avond universele levensenergie te sturen.

“Ik merkte er niets van,” appte hij me nadat de behandeling op afstand was afgelopen.

Drie dagen vraag ik hem: “Hoe is het nu met je vermoeidheid?” “Hoezo vermoeidheid? Ik ben niet moe,” antwoordde hij.

Hij was al vergeten dat hij vermoeidheidsklachten had gehad. Omdat hij niet meteen iets voelde toen ik hem universele levensenergie stuurde, nam hij aan dat het niet werkte. Een paar dagen later blijken zijn klachten (waar hij al vijf weken mee rond liep) verholpen te zijn. 

Wil jij ook een Energetische behandeling? Neem hier contact op met Linda.

HOME>