Yin Yoga XL & Klankreis

Ontspannen met liefdevolle houdingen & Tibetaanse klankschalen

Wees welkom om je onder te dompelen in ontspannende yin houdingen met liefdevolle klanken. Kom jij ook ontspannen op vrijdag 9 september? Slechts 2 uur, maar het voelt als een dagje uit!

Linda leidt je met haar stem in rustgevende yin yoga houdingen. Je mag lenig zijn, maar dat hoeft niet. Ontspanning is het belangrijkste.

Terwijl je in de yin houding ligt, zul je dankzij Tibetaanse klankschalen, ocean drum, koshi en andere instrumenten jouw lichaam en geest in nog diepere ontspanning brengen.

Even mag alles zo zijn zoals het is. Je komt helemaal tot rust.

Hoe fijn voelt dat? Écht even tijd voor jezelf.

Wat is yin yoga?

Yin yoga is een ontspannende vorm van yoga. De liefdevolle en zachte houdingen houdt je gemiddeld 5 minuten aan, waardoor je in een diepere ontspanning komt. Er worden bolsters en kussentjes gebruikt, waardoor jouw lichaam goed wordt ondersteund en je nooit je grens over hoeft te gaan. Je leert hierdoor echt lief te zijn voor jezelf.

Wat is yin yoga XL?

Een extra lange les van 1,5 uur. Leuk voor yogi’s met ervaring, maar ook zeer geschikt als je nog geen ervaring hebt met yoga.

Waarom yin yoga met klankschalen?

Yoga brengt ontspanning. Ook de klank van klankschalen zorgt voor ontspanning. Ons lichaam bestaat voor circa 70% uit water. Wanneer je een steentje in het water gooit, begint het te golven. Door het aanslaan van de klankschalen ontstaat er geluid en trilling. Deze trillingen zorgen ervoor dat het water dat in je zit in beweging komt. Hierdoor ‘golft’ het los en kunnen eventuele blokkades zoals stress of pijn verminderen of worden opgeheven.

In deze video’s zie je wat geluid met water doet.

Duur van de klankreis met klankschalen

De klankreis duurt circa 1,5 uur. Daarna is er gelegenheid om gezellig na te zitten op deze unieke locatie tegenover het bos de Paasberg. Er is thee met lekkers om ook de innerlijke mens te verwennen.

Dagje uit in Lochem

Foto’s dank aan VVV Lochem

Ook voor of na de klankreis kun je genieten in het mooie Lochem. Het centrum heeft hele gezellige terrasjes rondom de kerk. Heerlijk lunchen of dineren.
En tegenover de praktijk loop je zo het bos in en kun je nog even nagenieten van de rust en stilte.

Opgave klankreis

Tijd: 19:30 – 21:30 uur.

Aanvang: 19:25 uur gaat de zaal open.
Prijs: € 24,00 – inclusief thee & lekkers
Opgave: Whatsapp Linda 06- 45 00 93 80 of mail linda@balansinjezelf.com

Je ontvangt dan een Tikkie of een verzoek de betaling vooraf over te maken. Na betaling is je reservering definitief.

Zelf meenemen

  • (grote) handdoek & dekentje
  • eventueel een dikker matje (yogamatten zijn aanwezig)
  • eventueel wandelschoenen als je het bos in wilt

Adres & parkeren

Balans in jezelf
Onder Langs 8
7241 JT Lochem

De praktijkruimte met vloerverwarming bevindt zich in het gebouw met grijze boeiboorden tegenover het Openluchttheater & bos de Paasberg.

Gratis parkeerplaatsen voor de deur.

Ik zie je graag ontspannen in de mooie Achterhoek.

Ontspannen groet, 


Linda

Ps. Heb je liever een één op één klanksessie of alleen met jouw partner of een vriend(in)? Boek dan een klankschalenmassage of duo massage met klankschalen.

HOME>