Klankschalen wellness massage

Wat is een klankschalen wellness (rug)massage met etherische olie?

Tijdens de behandeling lig je op de massagetafel. Je mag diep ontspannen. 

Jouw aandacht mag bij de klanken blijven. Daardoor richt je je aandacht naar binnen en kom je helemaal bij jezelf. Je ervaart totale ontspanning.

Jouw rug wordt gemasseerd met etherische olie. Dan wordt er een verwarmde klankschaal op gezet en aangeslagen, terwijl deze zachtjes over jouw rug glijdt. Ervaar hoe de trillingen jouw lichaam binnenkomen. Je ervaart rust. Je komt helemaal bij jezelf.

Na de rugmassage met etherische olie en klankschaal, mag je op je rug liggen met een dekentje over je heen. Er worden drie klankschalen op jouw lichaam gezet om je nog dieper te laten ontspannen.

Ervaar hoe het is om een echte spa beleving met klankschalen te ontvangen. Ontspanning, rust, tijd voor jezelf…

Wanneer een steentje in het water wordt gegooid onstaan er golfjes. Wanneer je een klankschaal aanslaat ontstaan er ook goljes. Het lichaam bestaat voor circa 70% uit water. Wanneer een klankschaal op het lichaam wordt gezet en deze aanslagen wordt met een klopper, dan zorgt de klank ervoor dat het water in je beweegt. Hierdoor kunnen evenutele blokkades worden opgeheven. 

Je lichaamscellen ontvangen op subtiele wijze een innerlijke massage. 

Jouw aandacht mag bij de klanken blijven. Daardoor richt je je aandacht naar binnen en kom je helemaal bij jezelf. Je ervaart totale ontspanning.

Klankschalen zorgen voor ontspanning & healen

  • De klanken en trilling van Tibetaanse klankschalen zorgen voor diepe ontspanning van jouw lichaam en geest.
  • Je mag alle stress, pijn en vermoeidheid loslaten. De klanken helpen je hierbij.

Er is een belangrijk verschil met een gewone klankschalenmassage (waarbij je geheel gekleed bent) en dat is dat de rug ontbloot is tijdens een klankschalen wellness massage.

Wat kost een klankschalen wellness massage?

Een sessie voor een klankschalen wellness massage van 60 minuten kost € 79,-.
Een sessie voor een klankschalen wellness massage van 90 minuten kost € 109,-.

HOME