Tarieven massage & yoga Lochem

Tarieven massage Lochem I Wellness, chakra of klankschalen massage

Tarieven massage Lochem

Ontspan alleen of samen tijdens een (duo) massage met klankschalen, een wellness massage of chakra massage. Of boek een reiki sessie. Echt even tijd voor jezelf.


Yoga in Lochem, lesrooster en tarieven yoga in Lochem, balansinjezelf.com (1)

Tarieven yoga in Lochem

Kom helemaal bij jezelf tijdens de yogalessen die Linda geeft. Op een unieke locatie aan de rand van het bos de Paasberg. Zomers openslaande deuren naar het bos, ’s winters genieten van de vloerverwarming. Zodat het altijd comfortabel voor je is en je zo makkelijk mogelijk in ontspanning komt.


Tarieven klankreizen en yoga xl I Tarieven klankschalensessie

Tarieven Yoga xl en klankreizen

Organiseer een heerlijk onstpannende dag met vrienden of collega’s. Geniet van een extra lange yogales – eventueel in combinatie met klankschalen. Of boek een liefdevolle klankreis.


Tarieven klankschalensessie voor kinderen, tarieven Klankschalenmassage kind

Tarieven klankschalensessie voor kinderen

Is jouw kind hooggevoelig? Een klankschalensessie of klankschalenmassage voor kinderen kan voor rust en ontspanning zorgen. Even helemaal niets hoeven. Hoe fijn is dat?


Cadeaubon Balans in Jezelf Lochem, Achterhoek, Gelderland

Cadeaubon massage, yoga, klankreizen Lochem, Achterhoek

Zoek je een leuk cadeau voor iemand? Man, vrouw of kind? Bij ons kun je voor elke wellness massage, chakra massage, klankschaalmassage, klankschaal-olie-massage, klankschaal-chakra-massage of klankschaal ligmeditaties of concerten een cadeaubon bestellen.