Vitaliteitsprogramma

Vitaliteitsprogramma voor organisaties en bedrijven

Vitale werknemers zorgen voor een gezonde organisatie

In de huidige maatschappij zijn we gewend om constant bezig en bereikbaar te zijn. Hierdoor liggen burn-out, stress en (langdurig) ziekteverzuim op de loer.  

Gelukkig kun je als werkgever en werknemer veel doen om te voorkomen dat gezonde werkdruk omslaat in ongezonde werkstress.

Daar heeft Linda een aantal programma’s voor opgezet. Variërend van een half uur tot een uur.

Haar aanpak is compleet én doeltreffend, zowel voor groepen als individuen. Ze helpt je om meer in balans te komen. Hierdoor krijg je meer plezier in jouw werk én in jouw privé leven.  

Vitale werknemers zorgen voor een gezonde organisatie. Zullen we vanaf vandaag samen een plan maken om dit doel te bereiken?

Download hier het Vitaliteitsprogramma voor organisaties:

“Wij vonden de klankschalensessie een nieuwe en bijzondere ervaring. Het heeft zeker een ontspannende werking. Zelfs als je een drukke werkdag hebt gehad en er net vandaan komt, zoals wij. Het voelt het als een innerlijke massage. We vonden Linda heel aardig. Zij zorgde voor een fijne ontvangst en een mooie afsluiting met appeltaart en thee. Kortom, een aanrader! ” Team GLD 1

Lees hier meer reviews.

Contact

Wil je stappen zetten in vitaliteit? Neem dan contact op met Linda voor een kennismakingsafspraak en een advies op maat.

HOME>