Reiki

Reiki, Energetische Therapie ofwel Energetische Healing

Tijdens Energetische Healing werken we met universele levensenergie. Het is een prachtige, liefdevolle methode waarbij de universele levensenergie door de handen van de behandelaar aan de ontvanger wordt doorgegeven door directe handoplegging of op afstand.

Door onverwerkte ‘negatieve’ ervaringen kunnen energiestromen in een lichaam geblokkeerd raken. Dit kan zich uiten in fysieke, emotionele, mentale of spirituele klachten. Blokkades kunnen door Energetische Healing worden opgeheven.

Als ontvanger hoef je niets te doen. De energie vindt zelf zijn weg. Je mag ontspannen.

In ontspanning kan jouw lichaam en geest het zelfherstellende vermogen aanspreken. Energetische Healing kan voor verzachting of genezing van diverse klachten zorgen. Energetische Healing kan zorgen voor (meer) balans in jezelf.

De energetische behandelaar

Alles is energie. Alles is met elkaar verbonden. Iemand die universele levensenergie doorgeeft heeft zijn/haar kanalen (weer) opengesteld en kan de universele, helende energie doorgeven.

Iedereen kan energie doorgeven. Denk maar eens aan een kindje dat op zijn knieën valt en de moeder haar hand op de zere plek legt.  Automatisch stroomt de energie door haar heen. En het kindje voelt zich (een stuk) beter.

Bij de meeste mensen komt er echter niet zoveel energie door, daar er blokkades in de kanalen kunnen zitten. Dankzij initiëringen en samenwerking met mijn spirituele leraar worden de kanalen opgeschoond. De energie kan dan weer vrij stromen. Daardoor kan een energetisch behandelaar deze helende energie aan jou doorgeven.  

De energetische behandeling

Directe handoplegging: Na een korte intake waarin je aangeeft wat jouw klachten zijn, mag je in je kleding op de behandeltafel liggen of op een stoel zitten. Ik stem mij af op de universele energie en leg mijn handen op jouw lichaam of net boven jouw lichaam. De energie stroomt door mijn handen naar jou.

Op afstand: met jouw naam, leeftijd en woonplaats kan ik mij afstemmen op jouw energieveld. Waar jij je ook bevindt. Dan laat ik de universele energie door mijn handen stromen en stuur het naar jou toe. Je onderbewuste kan de energie die jou gestuurd wordt dan oppakken. Jij hoeft niets te doen. Alleen maar te ontspannen.

Alles is energie. Daardoor werkt energetische therapie ook op afstand.

Als ontvanger kan het zijn dat je de energie voelt. Het kan zijn dat je warmte, kou, borrelen in je lichaam of buiten je lichaam, moeheid, zwaarte, loomheid of ontspanning voelt. Het kan ook zijn dat je niets voelt. Of kleuren ziet. Wat je wel of niet voelt of ziet, heeft geen effect op de behandeling.

Mijn ervaring is dat het iedere keer dat je een energetische behandeling ondergaat anders is. Daarom raad ik je aan om alle verwachtingen los te laten en te laten gebeuren wat er gebeurt.

Nawerking

Soms heeft een energetische behandeling direct effect. Soms duurt het even voordat de energie binnen komt.

Als energetisch behandelaar kom ik regelmatig mensen tegen die het de eerste keer spannend vinden. En dat is logisch, aangezien we het voelen en zien op deze manier als kind meestal hebben afgeleerd. In dit geval kan het zijn dat de universele levensenergie wat langzamer “binnendruppelt”. (Zie het voorbeeld uit de praktijk.)

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Het aantal behandelingen verschilt. Soms is een klacht met één keer opgelost. Maar bij langdurige of chronische klachten zijn er over het algemeen er meerdere behandelingen nodig.
Het aantal behandelingen is heel persoonlijk en wordt altijd in overleg met jou afgestemd.

Een voorbeeld uit de praktijk

Lees hier een voorbeeld uit de praktijk over Leo die een lange afstandsbehandeling ontving.

Corona klachten

Ken je iemand die coronaklachten heeft? Ik stuur met alle liefde energie naar diegene toe. 

Ook kun je voor overige klachten bij mij terecht. Van lichamelijke klachten tot burn-out. Niets is te gek om hulp bij te vragen.

Wil jij hulp vragen voor iemand anders?

Mail me dan zijn/haar voor- en achternaam, leeftijd en woonplaats. Deze gegevens gebruik ik om contact op afstand te maken met zijn/haar onderbewuste. Ik vraag iemands onderbewuste altijd om toestemming. Als diegene de energie wil accepteren, dan kan de energie binnen komen.

Tarieven

Let op! Tijdens het coronavirus gelden andere tarieven:
Coronapatiënt: gratis.
Overige klachten:
zie tarieven voor klankmassage.

Vergoeding

Lees hier of je voor een vergoeding in aanmerking komt.

Afspraak

Hier maak je een afspraak. Ook voor behandeling op afstand.Pieker je veel? Over iets dat ooit is gebeurd of over Corona? Stop daar dan alsjeblieft mee! Daardoor komt er stress in je lichaam en dat verzwakt je immuunsysteem. Hou jezelf gezond. Lees in deze blog hoe je kunt leren om te stoppen met piekeren.

HOME >