Algemene voorwaarden

Aansprakelijkheid
Balans in Jezelf is op geen enkele wijze aansprakelijk voor eventuele schade of letsel door deelname aan de lessen. Twijfel je om deel te nemen? Raadpleeg dan eerst een dokter. Je blijft zelf verantwoordelijk voor het respecteren van je eigen grenzen.

Minimaal aantal deelnemers
Voor elke les geldt dat minimaal drie mensen aanwezig moeten zijn om door te gaan.
Betaling
Het lesgeld wordt bij vooruitbetaling voldaan, dus aan het begin van je abonnementsperiode. Je ontvangt de factuur op je mailadres en een Tikkie. Lukt een betaling middels Tikkie niet, overleg dan met Balans in Jezelf de wijze van betaling.
Abonnementswijziging
Je gekozen abonnement is de basis voor de facturering. Een wijziging dien je daarom tijdig per e-mail aan linda@balansinjezelf.com door te geven. Dit dient één maand voordat de gewenste abonnementsvorm ingaat doorgegeven te zijn.
Opzegtermijn
De opzegtermijn voor zowel een strippenkaart, maand- als een halfjaarsabonnement is één maand. Opzegging dient per e-mail te gebeuren naar linda@balansinjezelf.com.
Vervallen lessen
Als je een strippenkaart of abonnement hebt, mag je de ‘vaste’ lessen die vallen op een feestdag of in een vakantie binnen twee maanden inhalen. Een gemiste of vervallen les is dus geen aanleiding voor aanpassing in de factuur of betaling.
Voor een strippenkaart geldt de duur van maximaal 12 weken. Er worden geen uitzonderingen gemaakt voor verlenging anders dan hierboven genoemd.
Persoonsgebonden
Alle strippenkaarten en abonnementen zijn persoonsgebonden.

Meer over yoga in Lochem >