Review: Na 23 jaar hoofdpijnvrij dankzij klankmassage

Fred zou jij mij kunnen vertellen waarom jij een klankmassage bij mij hebt geboekt?

“Jawel, 23 jaar terug heb ik een hersenbloeding gekregen. Daar heb ik hoofdpijn aan overgehouden. Daarna heb ik een drain in mijn hoofd gekregen om het hersenvocht af te voeren. Maar ja, altijd hoofdpijn gehouden.

De eerste klankschalensessie die ik bij jou gehad heb, dat was een dag zonder hoofdpijn. Ik heb er nu totaal drie gehad bij je. De derde keer ben ik 5 WEKEN ZONDER HOOFDPIJN geweest, dus ja, dat is voor mij gewoon geweldig. Enne… Linda is gewoon een toppertje.”

Toelichting:

Fred heeft ten tijde van de video drie maal klankmassages ontvangen van Linda. Hierbij worden klankschalen op en om je lichaam geplaatst.

Jouw lichaam bestaat voor circa 70% uit water. Net als wanneer je een steentje in het water gooit en dat begint te golven, zorgt de trilling van de Tibetaanse klankschalen ervoor dat het water in jou begint te bewegen.

Hierdoor kan er ruimte ontstaan. Stress of andere blokkades kunnen opgeheven worden. En het zelfherstellende vermogen van jouw eigen lichaam kan hierdoor in werking worden gezet.

Lees hier meer over klankschaalmassages.

Na 6 behandelingen hoofdpijnvrij

Fred uit Oostzaan schreef op 17 januari 2020 om 21:18:
Een vervolg op mijn review van 7 jan. 2019 — Ik ben nu al ruim drie maanden zonder hoofdpijn. Ik weet nog steeds niet wat me overkomt. Het is echt geweldig. Wat een klankschalen behandeling van Linda al niet kan doen.

Toelichting:
Dit is na 6 klankschaalmassages i.c.m. energetische behandeling met tussenpozen van circa 6 tot 8 weken. De eerste keer was Fred één dag hoofdpijnvrij. De tweede keer circa drie weken. Daarna 5 weken. Dit herhaalde zich een aantal keren, tot de zesde keer… Fred leeft nu hoofdpijnvrij.

Lees hier meer: https://balansinjezelf.com/reviews/

HOME>