Muziek & Beleeffestival ‘De Gele Olifant’ in Laren (23 maart)

Muziek en beleef festival Laren, Festival mensen met beperking, klankschalensessie op festival Laren, Klankschalen Laren (1)

Jaaa! Ik ben er ook bij met mijn Tibetaanse klankschalen. Wat heerlijk om op dit unieke festival van ‘De Gele Olifant’ te mogen staan.

“Huh? Welk festival?” hoor ik je denken. Inderdaad! Het is helemaal nieuw! In 2024 wordt dit voor de eerste keer georganiseerd door veel vrijwilligers. Heb jij ook zin in een feestje waarbij je kunt dansen, maar ook ontspannen? Lees dan verder en meld je aan via onderstaande e-mailadres!

Muziek en beleef festival Laren, Festival mensen met beperking, klankschalensessie op festival Laren, Klankschalen Laren (3)

Bericht uit de Berkelbode.nl:

Festival ‘De Gele Olifant’ in Laren

LAREN – Het festival ‘De Gele Olifant’ in Laren kan definitief doorgaan. Er zijn voldoende organisaties en fondsen, zoals Handicap.nl en SFO, en sponsors gevonden die het unieke festival een warm hart toedragen waardoor de organisatie het kan gaan realiseren. Het wordt gehouden op zaterdag 23 maart in Het Kulturhus ’t Kruispunt.

Festival voor mensen met een beperking

Nadat de Berkelbode in september over het festival voor mensen met een beperking had bericht werd de organisatie verblijd met vele enthousiaste reacties van bewoners en organisaties in (en ook buiten) de gemeente Lochem. Maar ook ondernemers zetten hun beste beentje voor zodat dit feest in ’t Kruispunt in alle hevigheid kan losbarsten, aldus woordvoerder Ron van Eeden.

Dj’s, muziek, theater & klankschalen voor mensen met een beperking

Inmiddels heeft de projectgroep van ‘De Gele Olifant’ de plannen verder uitgewerkt.  Naast diverse muziekgezelschappen, dj’s en theatervoorstellingen zijn er ook diverse creatieve en ontspanningsactiviteiten geboekt. Inmiddels is bekend dat dj’s en Bartho, de band Wimpy & the Domino’s en Ronnie Tober optreden. Muziek- en theatergroep Dinant speelt het toneelstuk ‘Vol Pension – De Vreemde Gast’. Daarnaast zijn er doorlopend diverse chill- en creatieve activiteiten zoals behang verven door illustrator Peter van Harmelen (posterontwerp), schminken, (hand)massage, reiki, klankschalenontspanning en is er zelfs een kapster.“ Op het festival wordt allerlei lekkers aangeboden en er is eten en drinken te koop. “De kans is groot dat je voldaan en tevreden naar huis zult gaan. En dat is precies waar het de organisatie om te doen is”, aldus de woordvoerder.

Bestel jouw tickets voor Festival ‘De Gele Olifant’

Burgemeester Sebastiaan van ’t Erve opent om 15 uur het feest, samen met de directeur van De Gele Olifant, Henk Koerselman. Het duurt tot 20 uur. De entreetickets inclusief een leuke verrassing kosten 10 euro.

Kaarten bestellen of als vrijwilliger aanmelden kan via e-mail: degeleolifant@gmail.com. Gevraagd wordt om in de mail aan te geven of men met een begeleider komt. De Gele Olifant is te volgen op Facebook ‘De Gele Olifant’ en Instagram.

Muziek en beleef festival Laren, Festival mensen met beperking, klankschalensessie op festival Laren, Klankschalen Laren, dame met beperking speelt op klankschalen