Duo massage met klankschalen

Massage, massage lochem, balansinjezelf.com, wellness massage (3)

Duo massage met klankschalen in Lochem

Een heerlijk ontspannen massage met je partner, familielid of een vriend(in).

Boek een klankschalenmassage of klankreis voor 2 personen.

Hoe verloopt een duo massage met klankschalen in Lochem?

Tijdens de klankschalenmassage ben je gekleed. Er worden klankschalen op en om je lichaam worden geplaatst die zachtjes worden aangeslagen met een klopper. Dankzij de klanken en trilling zullen jullie heerlijk ontspannen. Lees hier meer over  hoe een klankschalenmassage verloopt.

“Een duo massage is een weldadige ontspanning voor twee personen.”

Aan het einde van de behandeling krijg je een kopje thee met iets lekkers om lekker bij te komen. Het voelt alsof jullie er een dagje uit zijn geweest!

Wat kost een duo massage met klankschalen?

De totaalprijs voor 2 personen voor een duo massage met klankschalen bedraagt:

  • 60 minuten € 109,-
  • 90 minuten € 149,-

Duo massage is inclusief:

  • thee en lekkers na de behandeling

Review duo massage met klankschalen Lochem

Review duo massage in Lochem, balansinjezelf.com

‘Gisteren mochten mijn vriendin en ik deelnemen aan een duo klankschalen massage. Wat een geweldige ervaring. Nooit eerder heb ik een moment gehad dat ik even nergens aan dacht, even nergens aan hoefde te denken. Gisteren mocht ik dat ervaren dankzij Linda. Het was heerlijk. Soms zie je mensen voor zich uit kijken. Ik vraag soms waar ze aan denken? Nergens aan is dan het antwoord. Ik was altijd zo jaloers dat ik dat gevoel niet kende. Echter, toen Linda de klankschaal van mijn buik op mijn borst legde en de klank heerlijk dichtbij klonk leek het alsof ik ” open ging”. Heel apart. Er was ineens enorm veel ruimte en mijn hoofd was heerlijk ” leeg”. Moeilijk te beschrijven. Maar voor mij was het een geweldige ervaring, een meer dan ontspannen belevenis. Zeker een aanrader. Dank je wel Linda.’

Annemieke uit Neede

Lees hier meer reviews...