Agenda

In de agenda zie je op welke data klankreizen, yin yoga xl, yoga nidra, retraites en andere ontspannende sessies geeft. Elke maand vind je wel een ontspannend uitje op een unieke locatie voor jezelf of samen met een vriend(in).

Als het zomer is… liggend op een matje genieten van het prachtige uitzicht op het bos de Paasberg.

Als het winter is… Je ligt heerlijk bedekt onder een dekentje met jouw matje op de vloer met vloerverwarming. Comfortabel ontspannen… Geniet op deze unieke locatie in de Achterhoek.


vrijdag 9 september

Yin Yoga XL met Tibetaanse klankschalen

Kom tot rust dankzij zachte yin yoga houdingen die 3 tot 5 minuten worden aangehouden. Je hoeft niet lenig te zijn. Geniet ondertussen van de klankschalen op deze unieke locatie in Lochem.


Dierendag, 4 oktober

Ontspannen klankreis (vrije gift)

Heerlijk ontspannen met klankschalen, ocean drum, rain stick, koshi en meer… Geniet na met een kopje thee en iets lekkers. Een vrije gift voor Stichting Animal Rescue wordt gewaardeerd.


zondag 30 oktober

Enjoy I Relax I Unwind – Klankreis

Enjoy, relax, unwind, klankreis, zondag 30 oktober, balansinjezelf.com

Geniet van de klankreis met Tibetaanse klankschalen, koshi en ocean drum op deze unieke locatie aan de rand van het bos de Paasberg in Lochem. Vind stilte & ontspanning in jezelf.


Vrijdag 25 november
Retraitedag, een daagse retraite, yoga, klankreizen met klankschalen, balansinjezelf.com

Kom een hele dag ontspannen met yin yoga, meditatie, stiltewandeling en een klankreis met Tibetaanse klankschalen. Het thema van deze retraitedag is ‘Balans in je chakra’s, balans in jezelf’. Wordt deze dag compleet verzorgd.


zondag 27 november

Ontspannende klankreis

Zondag 27 november ontspannende klankreis, balansinjezelf.com

Neem even vakantie van alle gedachten in jouw hoofd. Kom ontspannen tijdens de klankreis. Het duurt slechts 2 uur, maar voelt als een dagje uit.

Binnenkort meer info (hier kun je lezen wat de klankreis inhoudt. Alleen de datum is anders.)


vrijdag 16 december
Retraitedag, thema loslaten en liefdevol bij jezelf zijn, Lochem, yoga, klankreis, balansinjezelf.com

Yoga, klankschalen, (leren) ontspannen en meer… Tijdens én na de retraitedag leef je jouw leven met veel meer rust, liefde & aandacht voor jezelf. Het thema op 16 december is ‘Loslaten en liefdevol bij jezelf zijn’.


29 januari 2023

Klankreis met Tibetaanse klankschalen

Klankreis, Klankbad met Tibetaanse klankschalen, ocean drum en meer, balansinjezelf.com

Een middag complete ontspanning, dankzij het klankbad (klankreis) met Tibetaanse klankschalen, koshi, ocean drum en rain stick.

Binnenkort meer info (hier kun je lezen wat de klankreis inhoudt. Alleen de datum is anders.)

HOME >