Agenda

In de agenda zie je op welke data klankreizen, yin yoga xl, yoga nidra, retraites en andere ontspannende sessies geeft. Elke maand vind je wel een ontspannend uitje op een unieke locatie voor jezelf of samen met een vriend(in).

Als het zomer is… liggend op een matje genieten van het prachtige uitzicht op het bos de Paasberg.

Als het winter is… Je ligt heerlijk bedekt onder een dekentje met jouw matje op de vloer met vloerverwarming. Comfortabel ontspannen… Geniet op deze unieke locatie in de Achterhoek.Klankreis I Ontspannen met Tibetaanse klankschalen in de Achterhoek

Linda's klankreis met Tibetaanse klankschalen

Kom jij ook heerlijk ontspannen samen met jouw partner, vriend(in) of familie? Je ligt heerlijk ontspannen op een matje, terwijl je geniet van het geluid en de trilling van Tibetaanse klankschalen, koshi en ocean drum. Je hoeft even helemaal niets… je komt diep in de rust.


Uitzicht op bos de Paasberg vanuit de rolstoelvriendelijke praktijk Balans in Jezelf te Lochem

Lees hier meer reviews


16 juli klankreis met tibetaanse klankschalen in Lochem op unieke locatie

Ontspannen klankreis I Geniet van Tibetaanse klankschalen

In de mooie Achterhoek kun je bij Linda ontspannen tijdens de klankreis met Tibetaanse klankschalen, koshi en ocean drum. Laat je meevoeren op de klanken en kom in de diepere lagen van jezelf. Ervaar totale rust en ontspanning.


Ontspannen met klankschalen tijdens klankreis of klankbad

Klankreis met Tibetaanse klankschalen op unieke locatie in Lochem

Heerlijk ontspannen tijdens de klankreis met Tibetaanse klankschalen, koshi en ocean drum. Prachtige locatie direct aan de bosrand van de Paasberg in Lochem. Klankschalen zorgen voor rust in je hoofd, ontspanning en je mindful voelen. Kom jij ook genieten?


september 2023 klankreis met Tibetaanse klankschalen

Ontspannend uitje I Klankschaal sessie I Balansinjezelf.com

Laat je meevoeren op de klanken van de Tibetaanse klankschalen en Linda’s stem tijdens de klankreis. Een korte meditatie gevolgd door rustgevende klanken. Geniet na de sessie van een kopje thee en lekkers. Echt even tijd voor jezelf.


ontspannen tijdens de klankschalensessie met klankschalen, ocean drum, koshi met kopje thee en lekkers na.

Ontspannen met Tibetaanse klankschalen I Op unieke locatie in Lochem

Heerlijk ontspannen tijden de klankreis met Tibetaanse klankschalen, koshi, ocean drum en rain stick. Daarna een heerlijk kopje thee met lekkers. Twee uur ontspannen voelt als een dagje uit.


Review Balans in Jezelf Lochem: Ontsapnning, liefde, zachtheid, rust.

Lees hier meer reviews.


De cadeaubon van Balans in Jezelf die je ontving tijdens de Ladies Night bij de Schouwburg in Lochem kun je inleveren voor één van de ontspannende sessies. Lees hier meer.


Ontspannen uitje op een dag dat jij kan

Wil je zelf iets met een groep organiseren? Een klankreis, yoga les eventueel met klankschalen of een complete retraitedag? Dat kan!


Duo massage met klankschalen

Praktijk voor klankschalen, massage, reiki, Lochem, balansinjezelf.com


Ben je met zijn tweeën? Boek jouw plekje tijdens een klankreis of boek een heerlijke onstpannen duo massage met klankschalen met thee & lekkers. Dat kan op maandag t/m vrijdag of elke 3e zondag van de maand om 12.00 uur of 13.15 uur.


CONTACT >