Agenda

In de agenda zie je op welke data klankreizen, yin yoga xl, yoga nidra, retraites en andere ontspannende sessies geeft. Elke maand vind je wel een ontspannend uitje op een unieke locatie voor jezelf of samen met een vriend(in).

Als het zomer is… liggend op een matje genieten van het prachtige uitzicht op het bos de Paasberg.

Als het winter is… Je ligt heerlijk bedekt onder een dekentje met jouw matje op de vloer met vloerverwarming. Comfortabel ontspannen… Geniet op deze unieke locatie in de Achterhoek.


klankreis met klankschalen data 2024

Klankreis I Ontspannen met Tibetaanse klankschalen in de Achterhoek

Kom jij ook heerlijk ontspannen samen met jouw partner, vriend(in) of familie? Je ligt op een matje, terwijl je geniet van het geluid en de trilling van Tibetaanse klankschalen, koshi en ocean drum. Je hoeft even helemaal niets… je komt diep in de rust.


Muziek en beleef festival Laren, Festival mensen met beperking, klankschalensessie op festival Laren, Klankschalen Laren (1)

Klankreis met klankschalen tijdens Festival ‘De Gele Olifant’

Kom jij ook genieten tijdens een klankschalensessie tijdens het Muziek & Beleef Festival voor mensen met een beperking? Ook zijn er dj’s, bandjes, theater en nog veel meer ontspannende activiteiten, zoals reiki en klankschalen. In 2024 is de eerste keer dat dit unieke Festival plaatsvindt. Daar wil je vast bij zijn!


Uitzicht op bos de Paasberg vanuit de rolstoelvriendelijke praktijk Balans in Jezelf te Lochem

Lees hier meer reviews


Beauty Day Lochem I Ontspannende massage

Op deze bijzondere dag mag ik deze lieve dames een ontspannende wellness massage geven.


Review Balans in Jezelf Lochem: Ontsapnning, liefde, zachtheid, rust.

Lees hier meer reviews.


Retraite dag, relaxed vriendinnen uitje, relax uitje, ontspannen uitje met vrienden, uniek verjaardagsfeest, ontspannen met klankschalen in de Achterhoek, Lochem, Gelderland

Ontspannen uitje op een dag dat jij kan

Wil je zelf iets met een groep organiseren? Een klankreis, yoga les eventueel met klankschalen of een complete retraitedag? Dat kan!


Praktijk voor klankschalen, massage, reiki, Lochem, balansinjezelf.com

Duo massage met klankschalen


Ben je met zijn tweeën? Boek jouw plekje tijdens een klankreis of boek een heerlijke onstpannen duo massage met klankschalen met thee & lekkers. Datum & tijdstip in overleg.


De cadeaubon van Balans in Jezelf die je ontving tijdens de Ladies Night bij de Schouwburg in Lochem kun je inleveren voor één van de ontspannende sessies. Lees hier meer.

CONTACT >