Agenda

In de agenda zie je op welke data klankreizen, yin yoga xl, yoga nidra, retraites en andere ontspannende sessies geeft. Elke maand vind je wel een ontspannend uitje op een unieke locatie voor jezelf of samen met een vriend(in).

Als het zomer is… liggend op een matje genieten van het prachtige uitzicht op het bos de Paasberg.

Als het winter is… Je ligt heerlijk bedekt onder een dekentje met jouw matje op de vloer met vloerverwarming. Comfortabel ontspannen… Geniet op deze unieke locatie in de Achterhoek.

Ladies Sessies… Deze zijn georganiseerd n.a.v. de Ladies Night in de Schouwburg van Lochem. Vandaar de naam ‘Ladies Sessies’. Mannen zijn uiteraard ook van harte welkom!


woensdag 14 december

Ladies Sessies – ook voor mannen – Yin Yoga XL & Klankreis

Yin yoga xl & klankreis met tibetaanse klankschalen, lochem, gelderland, balansinjezelf.com

Kom heerlijk ontspannen. Kies voor een yin yoga xl les waarbij je zachte yogahoudingen een paar minuten aanhoudt met klank. Of één van de klankreizen, waarbij je geniet van de klanken van Tibetaanse klankschalen, ocean drum, rain stick en koshi.


Donderdag 22 december

Ladies Sessies – ook voor mannen – Yin yoga xl & klankreizen

Ladies Sessies cadeaubon inleveren, yin yoga xl, klankschalen, klankreis, lochem, achterhoek, gelderland, balansinjezelf.com

Zin om jezelf helemaal onder te dompelen in ontspanning? Kom dan genieten van een yin yoga xl les of klankreis met Tibetaanse klankschalen.


woensdag 11 januari

Ladies Sessies – ook voor mannen – Yoga Nidra & Klankreis

Yoga Nidra, slaap yoga, klanschalen, klankbad, klankreis, balansinjezelf.com, lochem

Yoga Nidra, ook wel 3 a 4 uur slaap-inhalen-yoga genoemd, is een vorm van yoga waarbij je liggend met jouw aandacht op reis gaat door jouw lichaam. Een weldaad van rust. Boek deze sessie, alleen of met een vriend(in) of kom naar de klankreis met Tibetaanse klankschalen die Linda deze dag geeft.


donderdag 12 januari

Ladies Sessies – ook voor mannen – Klanreizen met Tibetaanse klankschalen

Klankreis met Tibetaande klankschalen, ochtend en middag sessie in Lochem, gelderland, balansinjezelf.com

Een ochtend of middag een klankreis maken… Je ligt heerlijk ontspannen op een mat – of zittend als je dat fijner vindt – terwijl je geniet van de prachtige klanken van Tibetaanse klankschalen, rain stick, ocean drum en koshi. Echt even tijd voor jezelf. Hoe fijn voelt dat?


29 januari 2023

Klankreis met Tibetaanse klankschalen

Klankreis, Klankbad met Tibetaanse klankschalen, ocean drum en meer, balansinjezelf.com

Een middag complete ontspanning, dankzij het klankbad (klankreis) met Tibetaanse klankschalen, koshi, ocean drum en rain stick.

Binnenkort meer info (hier kun je lezen wat de klankreis inhoudt. Alleen de datum is anders.)


27 februari t/m 3 maart 2023
5 daagse yogaretraite in Nederland, 27 februari t/m 3 maart 2023, balansinjezelf.com

Dompel je 5 dagen onder in complete ontspanning dankzij yin yoga, klankschalen, leren ontspannen in een ijsbad (absoluut; ook jij kan dat!) en veel meer van dit soort prachtigs… Tijdens én na de retraite leef je jouw leven met veel meer rust, vertrouwen, liefde & aandacht voor jezelf.

HOME >