Ladies Sessies

Yin yoga, Yoga Nidra, klankschalen ruimte, Balansinjezelf.com te Lochem, Achterhoek, Gelderland

Ladies Sessies

Kom in diepe ontspanning tijdens een yin yoga xl les. Geniet na met een kopje thee.

De Ladies Sessies zijn niet alleen voor vrouwen. Mannen zijn ook van harte welkom De naam ‘Ladies Sessies’ is ontstaan naar aanleiding van de Ladies Night in de Schouwburg te Lochem.

Cadeaubon Balans in Jezelf Lochem, Achterhoek, Gelderland

Data Ladies Sessies

Let op! De sessies waarvoor je de cadeaubon kon inleveren zijn inmiddels geweest. I.v.m. extra aanvragen kun je de cadeaubon inleveren voor een proefles yin yoga. 
Dit kan t/m 31 maart 2023

Woensdag 14 december 2022

10.00-12.00 uur yin yoga xl met klankreis

15.00-17.00 uur klankreis

19.00-20.30 uur klankreis

Donderdag 22 december 2022

15.00-17.00 uur klankreis

Woensdag 11 januari 2023

20.30- 22.00 yoga nidra met klankreis

Wat is yin yoga?

Yin yoga xl met klankschalen
Linda geeft een yin yoga xl met klankschalen op locatie

Kom tot rust dankzij zachte yin yoga houdingen die 3 tot 5 minuten worden aangehouden. Je voelt ontspanning in je hele lichaam en je hoofd. Je hoeft niet lenig te zijn.
Ook kan Linda klankschalen gebruiken tijdens / na de sessie voor extra ontspanning.

Wat is yoga nidra?

Teamuitje, personeelsuitje, ontspannen uitje, Lochem, Achterhoek, balansinjezelf.com

Yoga Nidra, ook wel 3 a 4 uur slaap-inhalen-yoga genoemd, is een vorm van yoga waarbij je liggend met jouw aandacht op reis gaat door jouw lichaam. Een weldaad van rust.

Wat is een klankreis?

Klankreis

Een klankreis, ook wel klankbad of een ligmeditatie met klankschalen genoemd, is een reis waarbij Linda je met de klanken van diverse instrumenten meeneemt op reis door lichaam en geest.

Je mag tijdens deze klankschalensessie lekker liggen. Sluit je ogen maar en laat je meevoeren op de klank van de Tibetaanse klankschalen, Koshi, Rain Stick en Ocean Drum. 

Linda leidt je met haar stem en de klanken van de schalen in een diepere laag van jezelf.

Even mag alles zo zijn zoals het is.

Je mag heerlijk ontspannen. En als je merkt dat je wat slaperig wordt, dan geef je daar gewoon aan toe. Want je hoeft even helemaal niets.

Juist als je niets probeert te veranderen krijgt je lichaam de ruimte voor het zelfherstellende vermogen wat het al heeft.  Je ervaart rust. Je hoeft nergens aan te denken, nergens naartoe. Je neemt als het ware een ‘vakantie’ van je eigen gedachten. Je ontspant… Hoe fijn klinkt dat?

Cadeaubon Ladies Sessies

Speciaal voor deze sessies kun je de cadeaubon die je tijdens de Ladies Night bij de Schouwburg in Lochem ontving inleveren. Eén sessie die je van bij genoemde data reserveert is dan gratis. (LET OP! Alle sessies zijn geweest. T/m 31 maart is de bon wel in te leveren voor een yin yoga proefles.) Even een momentje voor jezelf…

Als je onverhoopt toch niet kunt, zeg dan a.u.b. 48 uur van tevoren af, zodat jouw plek eventueel opgevuld kan worden door een ander.

Hoe reserveer je een plekje voor een Ladies Sessie?

Dat kan eenvoudig via een mailtje aan linda@balansinjezelf.com of appje naar Linda 06-45 00 93 80. Geef dan aub het volgende door:

  1.    onderwerp: Reservering datum & tijdstip van de sessie die je reserveert
  2. je naam
  3.   telefoonnummer
  4.   dat je een cadeaubon inlevert

Unieke locatie

Praktijkruimte Balans in Jezelf, yogastudio, klankreizen


Linda en haar vriend Michel kochten deze unieke plek aan de rand van de Paasberg in 2020. Samen met familie en vrienden bouwden ze een nieuwe praktijkruimte waar een serene sfeer hangt.
Door de grote raampartijen en openslaande deuren heb je prachtig uitzicht over het weiland naar het bos waar je urenlang heerlijke wandelingen kunt maken.

Binnen vind je zachte, fluffy  dekentjes, fluwelen kussentjes en een zachte vloer met vloerverwarming. Alles om het jou zo comfortabel mogelijk te maken. Een veilige, warme en beschutte plek. Een plek waarbij jij thuis kan komen bij jezelf.

Adres

Onder Langs 8 te Lochem
Gratis parkeerplaatsen. Rolstoelvriendelijke praktijk. Zie foto’s.


Tip: De praktijk bevindt zich recht tegenover de Paasberg waar je heerlijk in het bos kunt wandelen. En in het gezellige centrum van Lochem zijn leuke terrasjes (en winkels) rondom de kerk. Dus ook voor of na de sessie kun je nog genieten van je dagje uit.


Wil je de klankschalen op jouw lichaam voelen? Boek dan een klankschalenmassage voor je alleen of een duo klankschalenmassage waarbij je samen met een vriend(in) kunt onstpannen.