Week 3 – Meditatie om te aarden

Leestijd 1 minuut + meditatie

Meditatie voor hooggevoeligen (en iedereen die het fijn vindt om hoge energieën te ervaren)

Wanneer je hoog gevoelig (HSP’er) bent komen er vaak veel energieën binnen. Ook van anderen. Herken je dat wanneer je in een supermarkt loopt en je voelt dat je ‘leeg getrokken’ wordt? Je eerste ingeving zal zijn: “Ik wil me afsluiten.” Nee! Juist niet doen! Dan komt er ook geen nieuwe, goede energie binnen.

Wanneer je je afsluit reageer je uit angst. En angst heeft een lage vibratie. Wat gebeurt er dan? Juist! Je trekt nog meer lage vibraties aan.

Dus leer hoe je hoge vibraties in jouw lichamen* laat komen, zodat je hoge vibraties aantrekt en lage ‘eruit trillen’.

(*Je fysieke en subtiele lichamen, lees hier meer over in week 2 van de gratis cursus over chakra’s.)

Ik deel graag een manier met je die mij enorm heeft geholpen. En veel van de mensen die mijn praktijk bezoeken.

Deze ingesproken meditatie is uitgebreid en in Jip en Janneketaal. Maar zodra je hem doorhebt, zul je merken dat je dit steeds sneller kunt doen. Het open zetten van je kruinchakra  om de Universele Energie te ontvangen en bij je voetchakra’s om de kristallen aardenergie te ontvangen zul je dan in een paar seconden kunnen doen.

Dan kun je dus gewoon de supermarkt inlopen zonder ‘leeg’ thuis te komen.

Mijn eigen ervaring

Het heeft mij een aantal weken geduurd, voordat ik hem in een paar seconden kon doen. In het begin kwam ik soms in een supermarkt halverwege mijn boodschappenlijstje erachter dat ik toch niet meer in de hoge vibratie zat. Ik voelde me weer ‘leeg’ lopen. Dan ging ik gewoon stil staan en deed de oefening midden in de winkel. Ik raad je aan dit ook te doen. Voor een ander lijkt het misschien net of je aan het nadenken bent over jouw boodschappenlijstje.

Het doorhebben dat je ‘leeg’ loopt is stap 1. Er iets aan doen is stap 2. Bij stap 1 ben je dus al halverwege! Je hoeft nog maar een klein stukje om er te ‘zijn’.

Hooggevoeligheid is je kracht

Wat anderen ook zeggen: sluit je niet af! Jouw gevoeligheid is juist jouw kracht. Je hoeft alleen maar te leren hoe je hier het beste mee om kan gaan. Door hoge vibraties aan te trekken, zul je merken dat je echt steeds meer in balans komt. Geef jezelf de tijd. Wees mild en liefdevol voor jezelf. Net zoals je liefdevol zou zijn naar een kindje dat wil leren fietsen zonder zijwieltjes.

Meditatie om te leren aarden

MeBegeleide meditatie om te leren aarden; Meditatie voor hooggevoeligen (en iedereen die het fijn vindt om hoge energieën te ervaren)