Muzikale droomreis voor zorginstellingen

Muzikale droomreis: rolstoelvriendelijk uitje in Gelderland

Een verbindende en rustgevende muzikale reis met klanken voor dementerenden en/of mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking.
Een rolstoelvriendelijk uitje in het mooie stadje Lochem in de Achterhoek.

Hoezo droomreis?

Gaan we dromen? Of gaan we reizen? Nee, we gaan op droomreis.  En dat zonder onze koffers te pakken. Gewoon in jullie eigen huiskamer of bij mij in de rolstoelvriendelijke praktijk in Lochem.

Bewoners en leiding kunnen in een rondje zitten en wie wil kan lekker op een matje liggen.

Linda pakt haar koffer uit. Daar zitten allemaal mooie instrumenten in: Tibetaanse klankschalen, een ocean drum, belletjes, koshi etc.

Iedereen mag lekker ontspannen, terwijl Linda speelt met haar Tibetaanse klankschalen. De klanken kun je horen en voelen ‘trillen’. Dit voel je met je handen, je neus… en zelfs door het vasthouden van een ballon.

Dankzij de ocean drum klinkt het net of we de zee horen. Het lijkt wel of we ineens op het strand zitten! En zo neem ik jullie mee op reis met klanken.

“Op een zen manier de mensen verwennen, dat was de insteek van de activiteit. Zo kwam Linda bij ons met een klankreis. Een uur heeft ze ons (mensen met een verstandelijke beperking) meegenomen met haar klanken. De stilte bij een ieder was bijzonder. Heerlijk werd er genoten. Ontspanning alom. Zeer voor herhaling vatbaar. “
Review van begeleidster Rianke – ’s Heerenloo

Een muzikale droomreis ervaren

Linda heeft inmiddels meer dan 800 klankreizen gegeven bij Thermen Bussloo en middels haar eigen praktijk Balans in jezelf.

Wil je ook een muzikale droomreis ervaren? Linda komt graag naar je toe. Maar je mag natuurlijk ook bij mij in de praktijk komen. Deze is rolstoelvriendelijk. Neem hier contact op met Linda.

Rolstoelvriendelijk uitje: ontspannen met klankschalen

HOME>