Vergoedingen sessies, training en coaching

Worden sessies, trainingen en coachingstrajecten vergoed?

Wanneer je een sessie, training of coachingstraject bij Balans in Jezelf overweegt, dan zijn er verschillende opties te onderzoeken of je voor vergoedingen in aanmerking komt.
Bij de belastingdienst kun je voordeel krijgen van  het aftrekken van persoonsgebonden studiekosten. Maar er zijn ook andere manieren.

Ondernemers / ZZP’ers vergoedingen

Coaching kun je zakelijk aftrekken bij de belastingdienst wanneer je ondernemer of officieel geregistreerde ZZP’er bent. Of wellicht zijn de kosten bij jou aftrekbaar via de Inkomstenbelasting en denk ook aan de omzetbelastingterugvordering van 21%.

Werkgever vergoedingen

Tegenwoordig hebben steeds meer bedrijven naast een budget voor opleidingskosten budgetten voor persoonlijke of professionele ontwikkeling van de werknemers. Vraag jouw HRM afdeling naar de mogelijkheden. Samen kunnen we overleggen hoe we dit in kunnen vullen.

Informeer ook eens of het Vitaliteitsprogramma voor organisaties binnen jouw bedrijf ingezet kan worden.


Vergoedingen bij Burn-out en ziekte

Bedrijven richten zich steeds meer op burn-out preventie. Hiervoor kun je een gesprek aangaan met de Arbodienst van het bedrijf waar je werkt. In het kader van Wet Verbetering Poortwachter zijn er ook mogelijkheden.  De kosten worden dan gedeclareerd bij de werkgever. Uiteraard blijft de inhoud van het traject tussen ons.

Bedrijfsuitje vergoedingen

De meeste bedrijven hebben een budget voor bedrijfsuitjes. Wil je een ontspannen middag met jouw collega’s? Informeer dan naar de mogelijkheden.

Een origineel personeelsuitje: samen met jouw collega’s in diepe ontspanning komen dankzij klankschalen. Geniet na met appeltaart met slagroom. Voelt als een dagje uit!

UWV vergoedingen

Ontvang je een uitkering via het UWV?  Het UWV reserveert budgetten om coaching voor herstel en re-integratie te betalen. Informeer bij het UWV naar de mogelijkheden.

PGB vergoedingen

Heb je een PGB? Informeer naar de voorwaarden of en hoe je kosten vergoed kunt krijgen.

HOME>