Reviews

Schrijf een nieuw bericht

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.

We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren indien er grof taalgebruik geschreven wordt.
27 berichten.
Raquel Raquel uit Arnhem schreef op 1 oktober 2018 om 10:13:
Linda has an amazing energy that is naturally transferred to her practice. I experienced different singing bowls and each one sounded so unique! The vibrations, the atmosphere and the peace I felt was impressive. Highly recommend this session. Linda is an attentive listener and her space is prepared to make you feel comfortable and safe while you free yourself from your busy mind. Loved it!! ...........................................................................................................................................................................VERTALING............................................................................................................................................................................. Linda heeft een geweldige energie die natuurlijk wordt overgebracht naar haar praktijk. Ik ervoer verschillende klankschalen en elke klonk uniek! De trillingen, de sfeer en de rust die ik voelde was indrukwekkend. Ik beveel deze klankschalensessie zeker aan. Linda is een aandachtige luisteraar en haar ruimte zorgt ervoor dat je je comfortabel en veilig voelt, terwijl je jezelf van je drukke geest bevrijdt. Ik vond het geweldig!!
Lieneke Lieneke uit Nijmegen schreef op 20 september 2018 om 08:34:
Afgelopen zomer heb ik samen met mijn drie kinderen een klankschalenreis van Linda ontvangen op Landgoed Quadenoord waar wij op vakantie waren. Mijn kinderen, waarvan de jongste ADHD heeft, kwamen tot rust. En ik ook. De klankschalenreis duurde maar een half uur, maar het is ongelofelijk hoeveel rust je in zo'n korte tijd kunt ontvangen. Na een hectische week van afronden van werk en koffers inpakken voor de vakantie kwam ik eindelijk even tot mezelf. Vanaf dit moment begon voor mij de vakantie pas echt. Tijdens de klankschalenreis begeleidde Linda een meditatie waarbij we ons moesten voorstellen dat we zo stevig waren als een berg. Na die tijd stelde Linda vragen. Ze betrok iedereen. Wat zo interessant was, was dat bijna iedereen een andere kleur ballon in zijn buik had voorgesteld. Bergen en vlinders zagen er allemaal verschillend uit. De kinderen waren heel enthousiast. Linda liet de kinderen na die tijd met de klankschalen spelen en voor wie wilde liet ze ze op de buik voelen. Ze nam echt de tijd. Dat was heel fijn. We kregen de tip om terug bij onze tent een tekening te maken van de berg die we hebben voorgesteld. Dat hebben we gedaan. Ze hangen nu thuis in een lijstje in de hal. Een mooie herinnering aan onze vakantie. Een aanrader voor ouders om dit samen met hun kinderen te doen.
Roy Roy uit Arnhem schreef op 14 september 2018 om 15:40:
Ik heb bij Linda vorige week een chakra behandeling met klankschalen ondergaan. En drie weken geleden een klankschalen-olie-massage. In een uur tijd ben ik even helemaal weggeweest in ontspanning en kreeg ik mijn hoofd even helemaal leeg. Echt een aanrader!
Jeannette Jeannette uit Arnhem schreef op 8 september 2018 om 17:16:
Ha die Linda, Bedankt voor je klankschaal behandeling, heel bijzonder en voor mij nieuw. Ik had geen idee dat geluid je zoveel kan doen. Een aanrader.
Pam Pam schreef op 7 september 2018 om 08:36:
Onlangs heb ik een klankschalen-sessie bij Linda mogen ervaren. Wat een fijne ervaring. Kwam helemaal tot rust en voelde me compleet ontspannen erna. Echt een aanrader!
Miranda Miranda uit Vleuten schreef op 6 september 2018 om 17:49:
In de zomer heb ik een klankschalen groepssessie begeleidt door Linda ondergaan middenin het bos, in de omgeving van arnhem. Linda haalt je uit je hoofd en door de klankschalen werd ik me weer meer bewust wat er in mijn lichaam speelt. Heerlijk ontspannen, even tijd voor jezelf. Ik kan het iedereen aanraden.
Inge Inge uit Ruurlo schreef op 5 september 2018 om 15:04:
Linda is een betrokken gastvrouw die je met rustige stem en de mooie klanken van de klankschalen begeleidt in een reis naar je eigen binnenste. De klankschalen ligmeditatie gaf mij ruimte om een emotionele blokkade te herkennen en later ook op te lossen. Bijzonder en zeker een aanrader als cadeau voor jezelf!

 

HOME