Reviews

Schrijf een nieuw bericht

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.

We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren indien er grof taalgebruik geschreven wordt.
45 berichten.
Roy Roy uit Arnhem heeft geschreven op 14 september 2018 om 15:40
Ik heb bij Linda vorige week een chakra behandeling met klankschalen ondergaan. En drie weken geleden een klankschalen-olie-massage. In een uur tijd ben ik even helemaal weggeweest in ontspanning en kreeg ik mijn hoofd even helemaal leeg. Echt een aanrader!
Jeannette Jeannette uit Arnhem heeft geschreven op 8 september 2018 om 17:16
Ha die Linda, Bedankt voor je klankschaal behandeling, heel bijzonder en voor mij nieuw. Ik had geen idee dat geluid je zoveel kan doen. Een aanrader.
Pam Pam heeft geschreven op 7 september 2018 om 08:36
Onlangs heb ik een klankschalen-sessie bij Linda mogen ervaren. Wat een fijne ervaring. Kwam helemaal tot rust en voelde me compleet ontspannen erna. Echt een aanrader!
Miranda Miranda uit Vleuten heeft geschreven op 6 september 2018 om 17:49
In de zomer heb ik een klankschalen groepssessie begeleidt door Linda ondergaan middenin het bos, in de omgeving van arnhem. Linda haalt je uit je hoofd en door de klankschalen werd ik me weer meer bewust wat er in mijn lichaam speelt. Heerlijk ontspannen, even tijd voor jezelf. Ik kan het iedereen aanraden.
Inge Inge uit Ruurlo heeft geschreven op 5 september 2018 om 15:04
Linda is een betrokken gastvrouw die je met rustige stem en de mooie klanken van de klankschalen begeleidt in een reis naar je eigen binnenste. De klankschalen ligmeditatie gaf mij ruimte om een emotionele blokkade te herkennen en later ook op te lossen. Bijzonder en zeker een aanrader als cadeau voor jezelf!

 

HOME