Geef ‘een uur ontspannen cadeau’ voor de kerst

Geef ‘een uur ontspannen’ cadeau voor de kerst

Gezonde medewerk(st)ers, goed voor het bedrijf…. Goed begin van 2019!

Verras je werkneem(st)er met een cadeaubon voor een ontspanningsmassage met kerst. Gezonde werkneem(st)ers, gezond bedrijf. Ook in 2019!

Manier om ‘Dank je wel’ te zeggen tegen werkneem(st)ers en relaties

De kerst is in aantocht. En op welk moment kun je beter ‘Dank je wel’ zeggen tegen een collega of leidinggevende dan met de kerst? Of je zakenrelaties?  En dat met een wel heel origineel kerstcadeau voor jouw bedrijf!

Een cadeaubon voor een klankschalenmassage of klanreis waardoor jouw medewerk(st)er of zakenrelatie een uur lang diep ontspant en geniet.

Dankzij de trilling en de prachtige klanken van Tibetaanse klankschalen kom je in diepe ontspanning. Van een klankschalenmassage of klankreis kun je genieten om meer in balans te komen, maar natuurlijk ook om gewoon eens lekker tijd voor jezelf te nemen en te ontspannen. Als een echte wellness-ervaring.

Verwen je werkneem(st)ers met een ontspannen warme olie massage met klankschalen. Kerst cadeaubon idee voor bedrijf. Gezonde werkneem(st)er, gezond bedrijf. Beide in balans.Klankmassages kunnen ook gekleed gegeven worden.

Persoonlijke tekst

Zet iemand met de kerstdagen in het zonnetje door op de cadeaubonneneen persoonlijke tekst zetten om iemand te bedanken. Want, zoals je op Entrepreneur.com kunt lezen, zijn er 8 manieren om dank je wel te zeggen. En voelt een werkneem(st)er of relatie zich hierdoor meer gewaardeerd. Het belangrijkste is dat je meent wat je zegt en het fijnste is het, wanneer een bedankje persoonlijk is.

Om je vast een beetje op weg te helpen om je kerstgroet te personaliseren, heb ik een aantal voorbeelden voor medewerk(st)ers en zakenrelaties gemaakt. Maar uiteraard kun je ook je eigen tekst in sturen.

Tekst 1 – Bedankt voor jouw inzet

Beste (NAAM MEDEWERK(ST)ER),

Bedankt voor jouw inzet van het afgelopen jaar.
Als blijk van waardering een cadeau voor jezelf:
een uur lang helemaal diep ontspannen en genieten.

We wensen je een fijne kerst & een prachtig 2019!

(NAAM BEDRIJF)

Tekst 2 – Dank je, mede dankzij jou voelen onze bewoners zich thuis

Beste (NAAM MEDEWERK(ST)ER),

Bedankt voor jouw inzet van het afgelopen jaar. Mede dankzij jou voelen onze bewoners zich thuis.
Als blijk van waardering een cadeau voor jezelf:
een uur lang helemaal diep ontspannen en genieten. Dat heb je echt verdiend. We wensen je een fijne kerst & een prachtig 2019!

(NAAM BEDRIJF)

Tekst 3 – Dank je, mede dankzij jou is project…x… een groot succes

Beste (NAAM MEDEWERK(ST)ER),

Bedankt voor jouw inzet. Mede dankzij jou is project (NAAM) een groot succes!
Na deze drukke periode heb je het verdiend om eens
een uur lang helemaal diep te ontspannen en te genieten.
We wensen je een fijne kerst & een prachtig 2019!

(NAAM BEDRIJF)

Tekst 4 – Dank je voor de fijne samenwerking

Beste (NAAM ZAKENRELATIE),

Bedankt voor de fijne samenwerking van afgelopen jaar. Als blijk van waardering een cadeau; een uur lang helemaal diep ontspannen en genieten. We wensen je een fijne kerst & een succesvolle voortzetting van onze samenwerking in 2019!

(NAAM BEDRIJF)

Ben jij blij met jouw medewerk(st)er? Er zijn 8 manier om 'dank je' te zeggen. Arnhem, Velp, Oosterbeek en omgeving.Voorbeeld cadeaubon ‘dank je wel voor jouw inzet’ 

Soorten cadeaubonnen

Bij Balans In Jezelf kun je kiezen uit diverse soorten cadeaubonnen. Bijvoorbeeld voor een klankschalenmassage, een warme olie massage met klankschalen, een chakra massage, een klankreis tijdens de zwangerschap of een duo massage.

Ook is het mogelijk om i.p.v. massages dat ik een uur lang klankschalen ligmeditaties of klankreizen geef. Op locatie behoort ook tot de mogelijkheden. Hieraan kunnen maximaal 20 personen deelnemen.

Verras iemand met een heerlijk ontspannen klankschalenmassage voor de kerst. "Je hebt echt even tijd voor jezelf verdiend."

Tarieven kerstcadeau bedrijven:

  • Klankschalenmassage van één uur van € 69,- voor € 49,-
  • Klankschalenmassage van ½ uur van € 39,- voor € 29,-
  • Klankschalenligmediatie van één uur van € 12,- voor € 10,- per persoon (plus reiskosten)
  • Cadeaubon met een bedrag erop, zodat jouw collega zelf kan kiezen van welke massage of klankmeditatie hij/zij  wil genieten

Bestellen persoonlijke cadeaubon

Heb je interesse? Of vragen? Neem contact op met Linda ten Bruin. Zij staat je graag te woord.

Cadeaubon idee voor bedrijven, families en vrienden. Geniet samen van een ontspannen klankreis. Linda werkt bij Thermen Bussloo en op locatie. Ook in haar eigen praktijk...

Over Linda ten Bruin

Linda helpt volwassenen en kinderen meer in balans te komen.
Ze geeft klankschalenmassages en -meditaties in haar eigen praktijk en op locatie. Tevens is ze Klankschalen Kailasher en geeft ze meditaties en droomreizen bij de Thermen Bussloo.
Lees hier meer over Linda

8 manieren om ‘dank je’ te zeggen

Met de feestdagen in aantocht wordt het hoog tijd om een aantal mensen, die het uiteraard verdienen, te bedanken. Maar hoe bedank je iemand op gepaste wijze? Hoe zeg je ‘dank je’ tegen een collega of jouw leidinggevende? De volgende 8 tips kunnen misschien het nodige duwtje in de rug geven.

Het is verbazingwekkend wat de eenvoudige woorden ‘dank je’ teweeg kunnen brengen. Onderzoek toont aan dat een welgemeende ‘bedankt’ ervoor zorgt dat klanten meer uitgeven, dat werknemers meer bereiken en dat leveranciers op tijd betalen. Af en toe een blijk van waardering geven, is ontzettend belangrijk om mensen te motiveren. De volgende 8 manieren kunnen je helpen om klanten, medewerkers en anderen te bedanken …

8 manieren om je dankbaarheid te tonen

1. Wees specifiek

Focus je dankbaarheid op iets concreets dat diegene die je wil bedanken, bereikt heeft. In plaats van te zeggen ‘Bedankt voor het goede werk!’ is het effectiever en geschikter om het specifiek te maken en dingen te zeggen als ‘Bedankt om me gisteren te helpen bij het sluiten van die deal’. Apprecieer het en toon je waardering wanneer anderen meer doen dan wat eigenlijk van hen verwacht wordt.

Een specifieke ‘bedankt’ zegt veel meer dan een algemene én doet de motivatie en productiviteit van mensen alleen maar toenemen. Uit een recente peiling van TJinsite, een onderdeel van de vacaturesite TimesJobs.com, blijkt dat meer dan 35 procent van de respondenten het gebrek aan erkenning voor hun werk de grootste rem vinden op hun productiviteit.

2. Maak komaf met je trots

Zet je trots opzij en vind niet alles vanzelfsprekend wat collega’s, bazen of anderen voor jou doen. Ook al behoren sommige zaken tot routineklussen, zeg regelmatig ‘dank je’ aan diegenen die dagelijks bepaalde zaken voor jou gedaan krijgen. Het wordt geapprecieerd dat je openlijk toegeeft dat je bepaalde ‘logische’ inspanningen en tijd waardeert.

3. Schrijf een bedankbrief

Wanneer was de laatste keer dat je een handgeschreven (bedank)brief kreeg? In het Facebooktijdperk is de kans groot dat dit al een hele tijd geleden is. Onderschat echter de positieve invloed niet van een handgeschreven brief of kaartje.

De tijd nemen om een doordachte brief te schrijven toont een grotere waardering dan een vluchtig getypte e-mail of sms. Aangezien de handgeschreven brief bijna uitgestorven is, zal die extra moeite niet ongemerkt voorbijgaan en ontzettend worden gewaardeerd.

4. Wees eerlijk

Als je iets niet meent, zeg het dan ook gewoon niet. Mensen merken meteen wanneer iemand ‘dank je’ zegt, maar het eigenlijk niet meent. In dezelfde categorie: zeg geen ‘dank je’ tegen iemand die het niet verdient. Als je iedereen steeds bedankt voor het minste, zullen je woorden na een tijdje niet veel betekenis meer hebben en komen ze ongeloofwaardig over wanneer het echt menens is.

5. Voeg echte waarde toe

Soms kan het interessant zijn om een bepaalde concrete waarde aan je dankbaarheid toe te voegen. Organiseer bijvoorbeeld voor goede klanten een ‘bedankdag’ met grote kortingen en ‘giveaways’ voor de trouwste fans. Bied gratis verzending aan voor online bestellingen. Nodig een collega uit om samen naar de film te gaan, wanneer jullie samen hard aan een project hebben gewerkt en hij of zij je goed geholpen heeft.

Soms zijn woorden nu eenmaal niet genoeg. Concrete gebaren doen vaak wonderen. Als klanten weten dat jij steeds je uiterste best doet om hen te bedanken, dan heb je meer kans dat ze jou verkiezen boven je concurrenten.

6. Vergeet ook ‘minder zichtbare’ mensen niet

Het is gemakkelijk om de mensen die je dagelijks ziet en waarmee je nauw samenwerkt, te waarderen en te bedanken. Maar het is ook belangrijk om dankbaar te zijn voor mensen die vaak over het hoofd worden gezien, maar die toch van cruciaal belang zijn voor de organisatie.

Een beetje moeite doen, zoals een bedankbrief schrijven of een stukje taart uitdelen, wordt bewonderd en zegt veel over je eigen persoonlijkheid.

7. Denk ‘outside the box’

Als je belangrijke klanten of goede collega’s wil bedanken, probeer dan eens een origineel bedankgeschenk. Overweeg streekproducten of laat een gepersonaliseerd cadeau maken. Sommige mensen krijgen zoveel geschenken het hele jaar door dat je beter een cadeau geeft dat opvalt, zonder dat je daarvoor vele euro’s moet neertellen.

8. Overdrijf niet

Iemand bedanken voor het minste zal de impact van je waardering temperen. Net zoals dat het geval is wanneer mensen te vaak ‘ik zie je graag’ zeggen. Ook een subtiele knipoog of glimlach is een klein, maar mooi gebaar om waardering te tonen.

Bron: Entrepreneur.com

HOME