Klankreis tijdens de zwangerschap

Tijdens de klankreis waar Linda je op meeneemt ontspan je dankzij de trilling en prachtige klanken van Tibetaanse klankschalen. Ervaar diepe verbondenheid met jouw ongeboren baby.

Zwanger? Heb je door omstandigheden nog te weinig tijd kunnen nemen om contact te maken met jouw kindje in jouw buik? Voel je je onzeker over jouw nieuwe rol als mama? Of vind je het gewoon heerlijk om even tijd te nemen voor jou en jouw baby?

Dankzij een klankschalenreis kun je ervaren

  • dat je in een diepe ontspanning komt
  • dat je al verbonden bent met jouw ongeboren kindje
  • hoe veilig jouw kindje zich voelt in jouw buik
  • dat het helemaal oké is als je af en toe tijd voor jezelf neemt
  • dat je al een goede mama bent
  • dat je meer zelfvertrouwen krijgt

Hoe verloopt een klankschalen sessie?

Tijdens de klankschalen sessie of klankreis lig je in kleding op de massagetafel of een matras. Er worden klankschalen om je lichaam worden geplaatst die zachtjes worden aangeslagen met een klopper.

Je mag heerlijk ontspannen. Linda leidt je met haar stem in een diepe meditie die zorgt dat je je verbonden voelt met jezelf en jouw baby. Als je merkt dat je wat slaperig wordt, is dat helemaal oké. Je mag daar gewoon aan toegeven.

Klankschalen hebben een volle klank die rijk is aan boventonen. Wanneer de schaal vlakbij je staat, dan werken de klanktrillingen dankzij resonantie diep door in je lichaam. Ook wanneer je slaperig bent.

Wanneer je een steentje in het water gooit, zie je golfjes verschijnen. Je lichaam bestaat voor het grootste gedeelte uit water. Wanneer we klankschalen op of om het lichaam plaatsen en deze aanslaan met een klopper, dan beweegt het water in je.

Hierdoor ontvangen je lichaamscellen op subtiele wijze een innerlijke massage. Daarom wordt het aanslaan van klankschalen een klankschalenmassage genoemd.

Je ervaart rust. Je hoeft nergens aan te denken, nergens naartoe. Je neemt als het ware een ‘vakantie’ van jezelf en je eigen gedachten.

Een klankreis is vooral gericht op ontspanning. Ontspanning biedt ruimte voor het oplossen van eventuele vermoeidheid- en stressklachten of ‘druk in je hoofd’ zijn. Ook kan een klankreis voor een diepe verbinding met jouw ongeboren kindje zorgen.

Ervaringen

“Een heel bijzondere ervaring om me verbonden te voelen met de baby in mijn buik door middel van de klankbeleving van Linda. Ze zorgde dat ik me veilig voelde en kon daardoor veel dichter bij mijn eigen gevoel komen. Ik voelde zelfs dat mijn baby rustig werd. Wat een verbondenheid! Eindelijk stond ik pas eens echt stil bij mijn zwangerschap. Voor het eerst in maanden niet hoeven te rennen, maar tijd voor mij en mijn baby. Want zo voelt het eindelijk voor me: ‘mijn’ baby en niet meer ‘de’ baby. Dank je Linda!”
Lees hier meer ervaringen.

Tarieven

Je kunt deze klankreis in je eentje boeken of met een groepje vrouwen.

Tarief voor één persoon: zie tarief klankschalenmassage voor volwassenen.

Tarief voor meerdere personen: zie tarieven klankreis voor volwassenen met een minimum van 6 deelnemers.  Is je groepje kleiner? Neem dan gerust contact op met Linda om de mogelijkheden te bespreken.

Tarieven zijn inclusief het gebruik van een dekentje en/of handdoek. Aan het einde van de behandeling krijg je een kopje thee met iets lekkers om even bij te komen.

Afspraak maken

Maak hier een afspraak voor een klankreis.

HOME