Kids

Ontspannen klankschaalmassage voor kinderen. Knuffel mag mee... Klanschalen massage voor kinds. Ook add, adhd, druk kind... ervaar weer balans in jezelf... Arnhem.

Jouw kind geniet van de prachtige klanken en het ‘grappige’ gevoel van de klankschalen en komt helemaal tot rust door een ontspannende klankschaalmassage. Lees hier meer…


Bijzonder verjaardagsfeestje? Eerst lekker spelen met Tibetaanse klankschalen, dan samen tot rust komen. Leer elkaar klankmassages te geven. Incl. diploma voor kids.

Wil jij iets bijzonders doen met jouw verjaardagsfeestje? Eerst lekker spelen met Tibetaanse klankschalen. We maken muziek met klankschalen. Dan samen tot rust komen met een meditatie of een zelf bedacht verhaal met klank. Of leer elkaar klankmassages te geven. Inclusief klankschaalmassagediploma voor kids.


Kids leren ontspannen, komen helemaal tot rust. Voor ADDD, ADHD, drukke en 'gewone' kinderen een waanzinnige ervaring. Ook als verjaardagsfeestje. Linda heeft ook in animatieteams op campings gewerkt en ...

Laat jouw kind helemaal in balans komen met een heerlijke meditatie met klanskchalen waarbij jouw kind lekker ligt en ondergedompeld wordt in de rustgevende klanken van klankschalen. Beluister de gratis meditatie met klankschalen muziek welke is ingesproken door Linda.


Mandela's kleuren, balansinzelf.com, na een klankschalensessie rust

Probeer (indien mogelijk) na de sessie niet direct iets te plannen. Neem ook na de sessie tijd voor jezelf. Je zou bijvoorbeeld na de sessie Linda’s mandela’s kunnen inkleuren, om de rust te bewaren die je voelde. Zo blijf je in balans.