Mijn fiets is gestolen

Arnhem, 09-10-2019

Daar sta ik dan… Het begon met een gevoel van leegte…

Mijn fiets is gestolen. Al de tweede dit jaar:-(. Twee sloten, waarvan één megadik…
Dief, hoe kreeg je het voor elkaar om dit slot los te maken? Dief, ik hoop dat je mijn fiets terug wilt geven. Zo niet, dan hoop ik dat hem niet als oud ijzer hebt verkocht om een tientje te verdienen en je hem echt nodig had…

Weet je, ik kies ervoor om in mijn gedachten voor me te zien dat jij, Dief, net zo gelukkig rondfiets op mijn fiets met mijn mooie blauwe, bloemetjes fietstas.
En ik kies er ook voor om de “D” in jouw naam te veranderen in een andere letter… Misschien vind ik je dan zelfs wel “Lief”.

Het gevoel van leegte verdwijnt en dankbaarheid verschijnt. Dankbaar dat ik vandaag iemand zomaar gelukkig heb gemaakt.

Aangezien vandaag zomaar een dag blijkt te zijn om andere mensen gelukkig te maken dacht ik: “Wat kan ik nog meer doen om mensen gelukkig te maken vandaag?”

Daarom verloot ik een cadeaubon voor een klankschalenmassage die je met kerst aan iemand kunt geven (of je gewoon lekker voor jezelf onder de kerstboom legt). Dus wie wil jij gelukkig maken?

Je kunt t/m 18 oktober iemand aandragen via FB of via mijn e-mail: linda@balansinjezelf.com. Graag met de reden waarom je deze persoon of jezelf een uurtje ontspanning en geluksgevoel gunt.

(Ps. Mijn damesfiets is echt gestolen: Hij is blauw en er staat “Terschelling” op. En er zit ook echt een blauwe bloemmetjestas op. Dus als iemand hem ziet, geef me een seintje a.u.b.)