30-31 mei Yoga Nidra met klankbad van Tibetaanse klankschalen

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Yoga-Nidra-met-klankbad-van-klankschalen-Connectyin.com-en-Balansinjezelf.com_-1024x768.jpg
Vera en Linda geven in het Pinksterweekend Yoga met klankschalen bij Landgoed Quadenoord

Datum, kosten, locatie

Data: Zaterdag 30 en zondag 31 mei 2020 (en maandag 1 juni om 11.00 uur yin yoga met klank)
Tijden: 11-12 uur en 14-15 uur
Locatie: Landgoed Quadenoord te Renkum, bij het houten chalet achter de beeldentuin (*Let op!! Routebeschrijving hieronder volgen, anders word je omgeleid.)
Investering in jezelf: €15 per persoon per tikkie vooraf
Meenemen: deken en kussen, water. Er ligt een matje voor je klaar.

Reserveer yoga met klankschalen

Reserveer jouw mat via
Linda: linda@balansinjezelf.com of 06-45 00 93 80
Vera: vera.connectyin@gmail.com of 06-12 78 67 55

*Wanneer je van Arnhem komt is het circa 20 minuten rijden. Rij naar de Shell aan de Bennekomseweg 120 te Renkum. Wanneer de Shell aan je linkerkant ligt, sla je de eerste weg rechts. Deze gaat over in een zandpad. Auto’s die de bestemming Landgoed Quadenoord hebben mogen dit zandpad in. Houdt het linkerpad aan en na een paar honderd meter zie je aan de linkerkant de beeldentuin van Landgoed Quadenoord.
Let op!! Wanneer je het adres van Landgoed Quadenoord invoert in je navigatiesysteem, stuurt hij je er helemaal omheen. Hou daarom deze route aan.

Yoga Nidra met Klankbad van Tibetaanse klankschalen op unieke locatie

Tijdens Yoga Nidra, een diep ontspannende meditatietechniek die liggend wordt beoefend, word je uitgenodigd in contact te komen met stilte en liefde in jezelf door de rustgevende stem van Vera en de helende Tibetaanse klankschalen van Linda. Een half uur Yoga Nidra staat gelijk aan ongeveer drie uur slaap! Dompel jezelf onder in rust en ontspanning, gun je deze tijd voor jezelf.

Dagje uit

Maak er een heerlijk dagje uit van. Op Landgoed Quadenoord bevinden zich klompenpaden (wandelpaden) en er zit een barretje “Bassie” met heerlijke koffie, thee etc. in de Beeldentuin. Ook staan er picknickbankjes in de Beeldentuin waar je gebruik van kunt maken.

Coronamaatregelen

In verband met Corona is er plaats voor 10 mensen en vragen we je om zelf een deken en kussen mee te nemen. Matjes zijn aanwezig en leggen we voor je klaar. Dit evenement vindt plaats in de buitenlucht. Bij slecht weer gaat het evenement niet door.

Wij werken via RIVM richtlijnen. Heb je klachten die wijzen op corona, volg dan de richtlijnen van het RIVM.

Liefdevolle groet,
Linda www.balansinjezelf.com
Vera www.connectyin.com