1 juni – Klankreis met Tibetaanse klankschalen & yin yoga

Datum, locatie, prijs klankreis met yoga

Data: Maandag 1 juni
Tijden: van 11.00 tot 12.00 uur
Locatie: *Landgoed Quadenoord te Renkum, bij het houten chalet achter de beeldentuin
Investering in jezelf: €15 per persoon per tikkie vooraf
Meenemen: deken en kussen, water. Er ligt een matje voor je klaar.

*Wanneer je van Arnhem komt is het circa 20 minuten rijden. Rij naar de Shell aan de Bennekomseweg 120 te Renkum. Wanneer de Shell aan je linkerkant ligt, sla je de eerste weg rechts. Deze gaat over in een zandpad. Auto’s die de bestemming Landgoed Quadenoord hebben mogen dit zandpad in. Houdt het linkerpad aan en na een paar honderd meter zie je aan de linkerkant de beeldentuin van Landgoed Quadenoord.
Let op!! Wanneer je het adres van Landgoed Quadenoord invoert in je navigatiesysteem, stuurt hij je er helemaal omheen. Hou daarom deze route aan.

Reserveren klankreis met yoga

Reserveer jouw mat via
Linda: linda@balansinjezelf.com of 06-45 00 93 80

Dagje uit

Maak er een heerlijk dagje uit van. Op Landgoed Quadenoord bevinden zich klompenpaden (wandelpaden) en er zit een barretje “Bassie” met heerlijke koffie, thee etc. in de Beeldentuin. Ook staan er picknickbankjes in de Beeldentuin waar je gebruik van kunt maken.

Yin yoga met klankbad van Tibetaanse klankschalen op unieke locatie

Terwijl je met Yin Yoga in een ontspannen houding ligt, zal Linda met haar Tibetaanse klankschalen, ocean drum, koshi en andere instrumenten jouw lichaam en geest in nog diepere ontspanning brengen.

Coronamaatregelen

In verband met Corona is er plaats voor 10 mensen en vragen we je om zelf een deken en kussen mee te nemen. Matjes zijn aanwezig voor de soundhealing en leggen we voor je klaar. Dit evenement vindt plaats in de buitenlucht. Bij slecht weer gaat het evenement niet door.

Coronamaatregelen: wij werken via RIVM richtlijnen. Heb je klachten die wijzen op corona, volg dan de richtlijnen van het RIVM.