Home


Heling dankzij ontspanning

Door onverwerkte ‘negatieve’ ervaringen kunnen energiestromen in een lichaam geblokkeerd raken. Dit kan zich uiten in fysieke, emotionele, mentale of spirituele klachten.

Blokkades kunnen door Reiki en/of resonantie van klankschalen worden opgeheven.

Dankzij de trilling en de prachtige klanken van Tibetaanse klankschalen en/of Reiki kom je in diepe ontspanning. 

Wanneer je tot rust komt, kan er acceptatie komen van stress, drukte of ziekte. Door de ontspanning zal bloed weer beter doorstromen op plekken waar je verkrampt was of een blokkade had. Hierdoor kunnen afvalstoffen worden afgevoerd en kan jouw eigen lichaam ervoor zorgen dat je weer in balans komt.


Klankschalen & Reiki zorgen voor


De corona… na al die weken afstand mag ik weer aan het werk. En kunnen we elkaar weer in het echt ontmoeten. Wat fijn!
Door de corona hanteer ik speciale regels die opgesteld zijn door de Rijksoverheid. Hierdoor houden we het zo veilig mogelijk voor jou en voor mij. Ik stuur deze per e-mail mee, wanneer je een afspraak maakt. Tot binnenkort!


Yin yoga met klankschalen – 12 juli

De laatste keer voor de zomervakantie bij Room4Yoga in Velp: yin yoga met klank. In ontspannende yin yoga houdingen komen de klanken van de Tibetaanse klankschalen bij jou binnen. Reserveer via 06-45009380. Lees hier meer…


Klankschalenmassage

Tibetaanse klankschalen staan op en om je heen. Door de trilling kom je tot diepe ontspanning. Het vermindert stress en brengt het lichaam en geest in balans.


Klankreis

Linda neemt je mee op reis door lichaam en geest. Je mag tijdens deze klankreis liggen. Je ervaart rust. Je hoeft nergens aan te denken, nergens naartoe. Hierdoor kun je heerlijk ontspannen.Reiki

Reiki is een liefdevolle methode waarbij de universele levensenergie door de handen van de behandelaar aan jou wordt doorgegeven. Fysieke, mentale en emotionele klachten kunnen verminderen of verdwijnen.


Cadeaubon

Verras jouw vriend(in) met een cadeaubon voor een klankschalenmassage of klankreis. Je geeft ze hiermee een uur lang heerlijk ontspannen en genieten. 


Review

“Linda heeft een geweldige energie die natuurlijk wordt overgebracht. Ik ervoer verschillende klankschalen en elke klonk uniek! De trillingen, de sfeer en de rust die ik voelde was indrukwekkend.

Ik beveel deze klankschalensessie zeker aan. Linda is een aandachtige luisteraar en haar ruimte zorgt ervoor dat je je comfortabel en veilig voelt, terwijl je jezelf van je drukke geest bevrijdt. Ik vond het geweldig!!”

 

 

 

Lees hier meer reviews


google67af821bd15d143f.html


Over Linda

Linda is klankschalenbehandelaar, Reiki Master en energetisch coach. Ze helpt je in balans te komen. Ze heeft al meer dan 16.000 mensen laten ontspannen.